-

Alkmaar Ontzet 450 jaar: denk en doe je mee?

Op 8 oktober 2023 is het 450 jaar geleden dat Alkmaar is ontzet. En dat gaan we samen vieren en herdenken. Lees alles over het vierings- en herdenkingsjaar. Heb jij een idee of plan dat daar aan kan bijdragen? Lees hier hoe en wanneer je jouw initiatief kan indienen.

Initiatieven zonder subsidie

Heb jij een leuk initiatief voor Alkmaar Ontzet 450 jaar, maar heb je geen extra bijdrage nodig en wil je opgenomen worden in de programmering? Dan dient je evenement te voldoen aan de voorwaarden van Alkmaar Ontzet 450 jaar. Kijk hieronder welke dat zijn en check gelijk of je misschien een vergunning nodig hebt.

Initiatieven met subsidie

Ben jij een Alkmaarder die een goed idee of initiatief heeft over hoe we met elkaar Alkmaar Ontzet 450 jaar kunnen vieren, maar krijg je de financiering niet rond of heb je hulp nodig? Kijk dan hier hoe je aan ondersteuning bij het project kunt komen of in aanmerking kan komen voor subsidie.

Open inschrijving grote publieksevenementen

Ben je een professionele organisator en wil je meedoen met de open inschrijving voor de grote publieksevenementen? 

Voor het jaarprogramma zijn we op zoek naar minimaal 4 grotere evenementen voor een breed publiek die kunnen worden beschouwd als dragers, eyecatchers, highlights. Hiervoor is maximaal € 250.000,- beschikbaar. Bekijk hier hoe je in aanmerking kunt komen.

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.