Uitagenda Alkmaar

Na het cancelen van vele evenementen, voegen we steeds meer evenementen toe aan de Uitagenda. Let op: Sommige evenementen zijn nog onder voorbehoud en houd rekening met de getroffen maatregelen. Houd hiervoor de kanalen van de organisatoren goed in de gaten!

Organiseer je een evenement?

Voor meer informatie over deze maatregelen verwijzen wij je naar de website van de Rijksoverheid.

uitgelichte evenementen Alkmaar

dinsdag 08 juni 2021 T/M vrijdag 18 juni 2021

Fiets4daagse

Op 8, 10, 16 en 18 juni organiseert Alkmaar Sport in samenwerking met studenten van het Horizon College Sport & Bewegen de Doortrappen 55+ Fiets4daagse in Alkmaar.

dinsdag 15 juni 2021 T/M zondag 20 juni 2021

Winterkaravaan

De Winterkaravaan gaat door en is samengesteld uit 2 avontuurlijke collecties met elk 3 splinternieuwe theatervoorstellingen. Ontdek de theaterpareltjes van jonge theatermakers tijdens de karavaan.

vrijdag 18 juni 2021

Raad eens hoeveel ik van je hou

Raad eens hoeveel ik van je hou is gebaseerd op de populaire boekenreeks en is in seizoen 2020 – 2021 terug in de theaters als een kleine intieme voorstelling met poppenspel en muziek.

zaterdag 19 juni 2021

The Greenhouse dances

In The Greenhouse Dances steekt hoogmoed de kop weer op, ingefluisterd door een duivels charmante slagwerker. In The Greenhouse Dances bewegen lichamen onvermoeibaar door de ruimte.

zondag 20 juni 2021

Shirma Rouse

Jazz, funk en soul op de zondagmiddag, gespeeld door Nederlandse top musici met elke keer een speciale gast in de hoofdrol. Dit keer betreedt Shirma Rouse het podium.

maandag 21 juni 2021

Het Gouden Uur

Als om 5:00 ’s ochtends de stad zich nog in een diepe slaap hult, betreed je in het donker de imposante kerk. Vervolgens zul je getuige zijn van het eerste licht van de langste dag, dat opkomt door de majestueuze glas-in-lood ramen.

donderdag 24 juni 2021

Citizen K

Met een lijst van 254 gebeurtenissen trekt Sadettin Kirmiziyüz ons zijn leven binnen, van zijn jeugd in Zutphen tot zijn huidige bestaan in Amsterdam Noord.

zaterdag 26 juni 2021

Stunt-Step toernooi

Zaterdagmiddag 26 juni organiseert Alkmaar Sport voor het eerst een Stunt-Step Toernooi in Alkmaar op de skatebaan in de Daalmeer.

zondag 27 juni 2021

Magda Mendes

Verhalen over hoe haar vader António Oliveira dezelfde wortels lijkt te hebben als de eeuwenoude olijfbomen uit zijn geboortestreek, de bewoners en de bomen van deze streek zonder stem achterbleven en ook Magda´s wortels aan haar trekken sinds zij haar geboortegrond heeft verlaten.

woensdag 30 juni 2021

Grollo

Het repertoire beslaat dan ook de eerste tien jaar van de band, van 'Desolation' tot en met 'Kid Blue'.

donderdag 08 juli 2021

Club Pussycat, What's New?

Ze zijn terug! En ze hebben meteen een hele fijne editie voor je klaarstaan met niemand minder dan Robin Kester en Apneu. Tijdens een Club Pussycat avond krijg jij de kans om bands en artiesten te zien in de intieme setting van hun kleine zaal voordat ze alleen nog maar ramvolle grote zalen plat spelen.

zondag 11 juli 2021

Podium onder de Boom Festival

Podium onder de Boom is een gratis (semi) akoestisch muziek, theater, dans & kunst festival met het gras als podium en een boom als enig decorstuk!

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen:

Winkelen in Alkmaar

Eten & Drinken

Ontdek Alkmaar

Fietsen, wandelen en varen

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.