Uitagenda Alkmaar

Na het cancelen van vele evenementen, voegen we steeds meer evenementen toe aan de Uitagenda. Let op: Sommige evenementen zijn nog onder voorbehoud en houd rekening met de getroffen maatregelen. Houd hiervoor de kanalen van de organisatoren goed in de gaten!

Organiseer je een evenement?

Voor meer informatie over deze maatregelen verwijzen wij je naar de website van de Rijksoverheid.

uitgelichte evenementen Alkmaar

donderdag 28 januari 2021 T/M donderdag 28 januari 2021

Online Popquiz van Podium Victorie

In deze tijden bezorgen we je graag een leuke avond thuis, met onze enige echte online popquiz op 28 januari. Dit keer een speciale ‘We Blijven Thuis’ editie.

donderdag 28 januari 2021

Poëziesymposium Alkmaar Dichtstad

Poëzie verbindt en voedt ons, inspireert en brengt ons samen. Vanuit Podium Victorie wordt het poëziesymposium ‘Alkmaar Dichtstad’ gepresenteerd.

vrijdag 12 februari 2021

Real Boys

More Dogs ziet de wereld om zich heen steeds kunstmatiger worden en kijkt er gefascineerd naar, maar wel met enige argwaan. Verward over wat nog langer ‘echt’ is en wat niet.

vrijdag 12 februari 2021 T/M zondag 28 februari 2021

De Reddingsbrigade

In deze barre tijd slaan Theater De Vest/Grote Kerk, Artiance, Grafisch Atelier Alkmaar, Shuffle magazine en de Nachtvlinder de handen ineen voor de tentoonstelling ‘De Reddingsbrigade’.

zaterdag 13 februari 2021

DE PEESHOW - ANNICA MULLER

Burning Butterfly XL is een solovoorstelling van Annica Muller over het nachtelijke leven in stripclub La Luna.

zaterdag 27 februari 2021

Personal Trainer

Personal Trainer is de band van singer-songwriter Willem Smit, die al met verschillende bands, waaronder Palio Superspeed Donkey en Canshaker Pi, eerder furore maakte.

zaterdag 27 februari 2021

BARCODE

Van de beste urban tot aan de lekkerste house grooves en van de foute hits tot de heetste nummers, alles komt voorbij op zaterdag 27 februari tijdens BARCODE in Podium Victorie Alkmaar.

zondag 28 februari 2021

Vlieguren - 28 februari

Er is heel veel jong talent in Nederland, maar ze moeten wel vlieguren maken, voordat ze de grote podia gaan bestormen. En waar kan dat beter dan in De Groene Zwaan?

zondag 14 maart 2021 T/M zondag 13 juni 2021

Museumjeugduniversiteit

Vier professoren, experts of wetenschappers geven colleges in De Rijp over onderwerpen als walvisjacht, fotograferen met drones, energie en aquariumvissen.

zaterdag 27 maart 2021

DE PEESHOW - JOSKE KONING

Met spannende en vlijmscherpe teksten en eerlijk maar genuanceerd spel, beneemt ze haar toeschouwer de adem. Een kwetsbare solo over de band tussen moeder en dochter.

zaterdag 27 maart 2021

Kris Kross Amsterdam

Met afgelopen jaar hostings op Tomorrowland, Parookavile en Ultra Music Festival zijn dat niet de minste plekken om in een adem te noemen. Voor nu zijn ze op 27 maart live te zien bij Victorie.

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen:

Winkelen in Alkmaar

Eten & Drinken

Ontdek Alkmaar

Fietsen, wandelen en varen

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.