Uitagenda Alkmaar

Na het cancelen van vele evenementen, voegen we steeds meer evenementen toe aan de Uitagenda. Let op: Sommige evenementen zijn nog onder voorbehoud en houd rekening met de getroffen maatregelen. Houd hiervoor de kanalen van de organisatoren goed in de gaten!

Organiseer je een evenement?

Voor meer informatie over deze maatregelen verwijzen wij je naar de website van de Rijksoverheid.

uitgelichte evenementen Alkmaar

vrijdag 02 april 2021 T/M woensdag 30 juni 2021

Avond4daagse Alkmaar

Alkmaar Sport heeft besloten dit jaar geen traditionele avond4daagse te organiseren. In plaats daarvan sluit zij zich aan bij de Home Edition van de avond4daagse, waarbij de deelnemers vanuit hun eigen voordeur mee kunnen doen.

vrijdag 16 april 2021

Karaoke Take-Away

Durf jij een liedje te zingen bij de Karaoke Take-Away! Live in de grote zaal. Het kan gewoon, in de Karaoke Take-Away met z'n 2e.

zaterdag 17 april 2021

Ronald Goedemondt en Jasper van der Veen (uitverkocht)

Ronald neemt aanstormend talent Jasper mee voor de eerste helft van de voorstelling. Jasper speelt materiaal uit zijn aanstaande debuutvoorstelling.

zondag 18 april 2021

BACH ♥ VIVALDI

Een Amsterdamse Vivaldi-editie zou de muziekgeschiedenis markeren. Bach ontdekte het Italiaanse concert en was meteen verkocht. Vijftien jaar jong was Johann Ernst, hertogszoon van Saksen-Weimar, en al rechtenstudent in Nederland.

zondag 18 april 2021

HOTEL SPIJKERS

Hier in dit obscure hotel, ver weg van de waan en de sleur van alle dag, wordt er samen eindeloos gezongen en gedanst, gelachen, gehuild en gedronken. Hier in Hotel Spijkers hoeft een mens nooit meer alleen te zijn. Hier zou je wel voor eeuwig willen blijven logeren.

maandag 19 april 2021 T/M zondag 16 mei 2021

Avond4daagse Graft-de Rijp

Tussen 19 April en 16 Mei 2021 kan je in Graft en De Rijp je eigen Avond4daagse lopen. Volledig coronaproof. Avond4daagse Graft-de Rijp organiseert deze bijzondere editie.

vrijdag 23 april 2021

A stream of rainbows

Dit jaar zal de feestelijke botenparade van Alkmaar Pride vanwege corona nog geen doorgang kunnen vinden. Daarom hebben Alkmaar Pride en Podium Victorie de handen ineen geslagen.

zaterdag 24 april 2021

Oranjefestival

Zaterdag 24 april 2021 organiseert Alcmaria Victrix het Oranjefestival, trainen als Oranje! Voor jongens en meiden in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar. Ondersteund door de KNVB en het Nederlands Elftal.

dinsdag 27 april 2021 T/M zondag 20 juni 2021

Winterkaravaan

De Winterkaravaan gaat door en is samengesteld uit 2 avontuurlijke collecties met elk 3 splinternieuwe theatervoorstellingen. Ontdek de theaterpareltjes van jonge theatermakers tijdens de karavaan.

woensdag 05 mei 2021 T/M zaterdag 12 juni 2021

Festival Kuub

Festival KUUB zet de beweging in! Het afgelopen jaar heeft de wereld behoorlijk stil gestaan. KUUB wil hier verandering in brengen met ‘KUUB in beweging’; een cultureel festival voor de amateurkunstenaar in Alkmaar en omgeving.

zaterdag 08 mei 2021

Soul connection

Op 8 mei nemen de dj’s en vj van Soul Connection je mee in de wereld van de soulklassiekers. En natuurlijk kun je thuis gewoon meezingen, dansen of gewoon lekker achterover leunen

vrijdag 21 mei 2021 T/M zondag 30 mei 2021

Karavaan: Sprokkeltocht

De studenten ArtEZ muziektheater staan in de startblokken om samen een nieuwe voorstelling te maken. Dit keer wordt hun speel- en maakplek een boerderij. Ze gaan zich onderdompelen in de wereld van voedsel en pakken hun laarzen in om dichtbij de bron hun materiaal op te halen.

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen:

Winkelen in Alkmaar

Eten & Drinken

Ontdek Alkmaar

Fietsen, wandelen en varen

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.