Uitagenda Alkmaar

Na het cancelen van vele evenementen, voegen we steeds meer evenementen toe aan de Uitagenda. Let op: Sommige evenementen zijn nog onder voorbehoud en houd rekening met de getroffen maatregelen. Houd hiervoor de kanalen van de organisatoren goed in de gaten!

Organiseer je een evenement?

Voor meer informatie over deze maatregelen verwijzen wij je naar de website van de Rijksoverheid.

uitgelichte evenementen Alkmaar

vrijdag 05 maart 2021

De Vest Sessie

Toe aan een opkikkertje? De Vest regelt het! Vanaf nu kun je elke vrijdag namelijk genieten van verfrissende De Vest Sessies! Vanuit de Kleine Zaal van De Vest spelen de beste artiesten een verkwikkend concert van een kwartier.

vrijdag 05 maart 2021

De Grote Online Bingoshow

Door het doorslaande succes van de eerste (uitverkochte) editie van onze Zonder Gêne Bingo kondigt Victorie meteen een tweede aan. Wederom gehost door de shiny showhost Bingobobby en zijn sidekick Subsidie Jules.

zaterdag 06 maart 2021

open dag nieuw Zenit

Op de open dag van Nieuw Zenit ontmoet je de docenten, coaches en therapeuten. Je kunt live of online deelnemen aan een gratis workshop of coaching sessie.

zaterdag 06 maart 2021

Livestream Rondom Bach

Orgelstudenten uit de orgelklas van Pieter van Dijk en Matthias Havinga zullen orgelwerken van Sweelinck presenteren. Zij laten een selectie horen uit het vocale oeuvre van de 'Orpheus van Amsterdam'.

zondag 07 maart 2021

Internationale Vrouwendag Festival

Regionaal vrouwen platform WomanLink heeft de krachten gebundeld met meerdere (vrouwen)organisaties en het Stedelijk Dalton College. Samen hebben ze een inspirerend programma samengesteld voor het gratis festival.

zondag 07 maart 2021

Live bingo

De bingo molen draait weer warm. Op zondag 7 maart organiseren diverse Alkmaarse horeca een super leuke live bingo, gewoon te volgen vanuit je eigen woonkamer. Dit doen ze om de deelnemende horeca ondernemers te steunen in deze gekke tijd.

zaterdag 13 maart 2021

Taste together

We missen het allemaal om lekker speciaal bier te drinken op het terras of in het café. Om dit gevoel er in te houden, doet The Scrapyard mee aan een uniek landelijk evenement met 6 brouwerijen !

zaterdag 13 maart 2021

Wit Konijn, Rood Konijn

Op 13 maart 2020 moesten bijna alle theaters in de hele wereld hun deuren sluiten vanwege Corona. Nu, één jaar later, wordt in meer dan 60 landen op 13 maart 2021, stipt om 20.00 uur, de voorstelling ‘Wit Konijn, Rood Konijn’ gespeeld om hierbij stil te staan.

zaterdag 13 maart 2021

AZ - FC Twente

De ploeg van interim-trainer Pascal Jansen neemt het op tegen FC Twente. De Alkmaarders zullen er op gebrand zijn om te winnen zodat zij in de top 3 blijven staan.

zondag 14 maart 2021 T/M zondag 13 juni 2021

Museumjeugduniversiteit

Vier professoren, experts of wetenschappers geven colleges in De Rijp over onderwerpen als walvisjacht, fotograferen met drones, energie en aquariumvissen.

dinsdag 16 maart 2021

Online Masterclass Brouwen

Bierbrouwen is minder moeilijk dan het lijkt, je moet echter wel weten wat je doet. Daarom organiseert het Clusius College een gratis online masterclass bierbrouwen.

zaterdag 10 april 2021

Online open dag Inholland

Volg zaterdag 10 april online een live opleidingspresentatie, ga live in gesprek met studenten en docenten, en krijg online hulp van de studiekeuzeadviseurs.

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen:

Winkelen in Alkmaar

Eten & Drinken

Ontdek Alkmaar

Fietsen, wandelen en varen

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.