Uitagenda Alkmaar

Na het cancelen van vele evenementen, voegen we steeds meer evenementen toe aan de Uitagenda. Let op: Sommige evenementen zijn nog onder voorbehoud en houd rekening met de getroffen maatregelen. Houd hiervoor de kanalen van de organisatoren goed in de gaten!

Organiseer je een evenement?

Voor meer informatie over deze maatregelen verwijzen wij je naar de website van de Rijksoverheid.

uitgelichte evenementen Alkmaar

vrijdag 12 maart 2021

De Vest Sessie

Toe aan een opkikkertje? De Vest regelt het! Vanaf nu kun je elke vrijdag namelijk genieten van verfrissende De Vest Sessies! Vanuit de Kleine Zaal van De Vest spelen de beste artiesten een verkwikkend concert van een kwartier.

zaterdag 13 maart 2021

Taste together

We missen het allemaal om lekker speciaal bier te drinken op het terras of in het café. Om dit gevoel er in te houden, doet The Scrapyard mee aan een uniek landelijk evenement met 6 brouwerijen !

zaterdag 13 maart 2021

AZ - FC Twente

De ploeg van interim-trainer Pascal Jansen neemt het op tegen FC Twente. De Alkmaarders zullen er op gebrand zijn om te winnen zodat zij in de top 3 blijven staan.

zaterdag 13 maart 2021

Wit Konijn, Rood Konijn

Op 13 maart 2020 moesten bijna alle theaters in de hele wereld hun deuren sluiten vanwege Corona. Nu, één jaar later, wordt in meer dan 60 landen op 13 maart 2021, stipt om 20.00 uur, de voorstelling ‘Wit Konijn, Rood Konijn’ gespeeld om hierbij stil te staan.

zondag 14 maart 2021 T/M zondag 13 juni 2021

Museumjeugduniversiteit

Vier professoren, experts of wetenschappers geven colleges in De Rijp over onderwerpen als walvisjacht, fotograferen met drones, energie en aquariumvissen.

dinsdag 16 maart 2021

Online Masterclass Brouwen

Bierbrouwen is minder moeilijk dan het lijkt, je moet echter wel weten wat je doet. Daarom organiseert het Clusius College een gratis online masterclass bierbrouwen.

zaterdag 03 april 2021 T/M maandag 05 april 2021

Naar buiten

Het hoofd leeg maken, naar buiten. De polder in. De polder die we zelf gemaakt hebben, met molens als bakens in het landschap. We fietsen, het is Holland. Wie heeft daar nu niet zin in?

zaterdag 10 april 2021

Online open dag Inholland

Volg zaterdag 10 april online een live opleidingspresentatie, ga live in gesprek met studenten en docenten, en krijg online hulp van de studiekeuzeadviseurs.

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen:

Winkelen in Alkmaar

Eten & Drinken

Ontdek Alkmaar

Fietsen, wandelen en varen

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.