Stichting Hart van Noord-Holland

Hart van Noord-Holland regio- en stadsmarketing vermarkt een groot gedeelte van de regio Alkmaar; Alkmaar, Bergen, Egmond, Schoorl en Castricum.

Hart van noord-holland

HvNH regio- en stadsmarketing is de overkoepelende organisatie, waaronder Alkmaar Marketing, Bergen Marketing en VVV Hart van Noord-Holland vallen. 

Het doel? Het versterken van het imago én de economie van de stad, dorpen en regio op het gebied van wonen, werken, welzijn, toerisme en/of onderwijs. Wij maken in samenwerking met verschillende partijen marketingplannen- en campagnes op het gebied van al deze zaken.

Alkmaar Marketing

Dé citymarketingorganisatie van gemeente Alkmaar. Alkmaar Marketing verbindt bezoekers, bewoners en bedrijven. Hoe? Door Alkmaar te promoten én te helpen ontwikkelen als de geweldige stad (en regio) die het is. 
Men kent Alkmaar Marketing waarschijnlijk als ‘Alkmaar Prachtstad’ en als uitgever van de AlkmaarPas.

VVV Alkmaar

Bij VVV Hart van Noord-Holland op het Waagplein vinden bezoekers informatie over Alkmaar en de omgeving. Ze zijn 7 dagen per week geopend. Bezoekers kunnen vragen stellen, fiets- en wandelroutes krijgen, groepsarrangementen boeken en souvenirs kopen.

Bergen Marketing

Sinds 1 januari 2021 verzorgt HvNH in samenwerking met Reclame aan de Kust de toeristische marketing- en communicatieactiviteiten voor de gemeente Bergen en Castricum. 

Castricum Marketing

Sinds 1 januari 2021 verzorgt HvNH in samenwerking met Reclame aan de Kust de toeristische marketing- en communicatieactiviteiten voor de gemeente Bergen en Castricum.

Medewerkers

Het team van Hart van Noord-Holland bestaat uit onder andere marketeers, copywriters en projectleiders. Daarnaast zijn het secretatriaat en de administratie een belangrijk onderdeel van de organisatie.

Vacatures

Ben je op zoek naar een baan die zó leuk is dat de werkweek voorbijvliegt voor je er erg in hebt? Bekijk alle vacatures!

Pers & Media

Bent u journalist en heeft u een vraag over Alkmaar, Bergen, Egmond, Schoorl en/of Castricum? Bent u bijvoorbeeld op zoek naar achtergrondinformatie, beeldmateriaal of wilt u contacten leggen? Neem dan contact op met Melanie Goudsblom van Alkmaar Marketing, door te mailen naar melanie@alkmaarmarketing.nl. Of bel: (072) 512 10 70.

Social media

Binnenkort kun je Hart van Noord-Holland ook volgen op de social mediakanalen.

 

  

 

 

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.