Alkmaar met groepen

Ga je gezellig met een groep op pad? Alkmaar is de ideale stad voor een dagje of weekendje weg! Van accommodaties tot restaurants met genoeg plek: wij hebben voor elk type groep de leukste tips verzameld.

Download hier de plattegrond van Alkmaar
Download hier de plattegrond van Alkmaar

Alkmaar als groepsuitje

Weekendje weg of dagje uit met een (grote) groep en op zoek naar de allerleukste activiteiten? Of juist een fijne plek om te slapen? Wij helpen je graag bij het kiezen tussen al het moois dat Alkmaar te bieden heeft. Doe hieronder je inspiratie op!   

De medewerkers van VVV Alkmaar (Waagplein 2) kunnen je ook adviseren over leuke groepsactiviteiten. Lees meer over arrangementen voor groepen.

Alkmaar met kids

Een dagje of wat op stap met de kinderen? Dat kan nog wel eens een kleine uitdaging zijn. Gelukkig zijn er in Alkmaar meer dan genoeg fijne restaurants en leuke activiteiten waar ze zich geen moment zullen vervelen. Bekijk hier onze tips.

Vrienden(weekend)

Weinig leukers dan gezellig een dag of weekend met je vrienden of vriendinnen op stap. Op zoek naar de beste hotspots en plekken waar je een lekker drankje kunt drinken? Dan zit je hier goed!

Alle leeftijden

Zoek je een leuke mix met van alles wat? De beste plek voor een goede cappuccino, winkels waar je gegarandeerd slaagt en de evenementen die je echt niet mag missen? Dan zit je hier gebakken.

Accommodaties

Is de eer aan jou om de trip met vrienden, familie of collega's te organiseren? Leuk! Hier vind je alle accommodaties in Alkmaar waar je met groepen terecht kunt.

Groepsexcursies

Als je op groepsuitje gaat, wil je de stad natuurlijk ook een beetje ontdekken. En hoe kan dat beter dan met een excursie? Wij hebben de leukste groepsactiviteiten in Alkmaar voor je verzameld.

Gidsen

Wil je alles weten over (de binnenstad van) Alkmaar? Ontdek de mooiste plekjes van Alkmaar tijdens een stadswandeling met een enthousiaste gids die je álles over de stad vertelt.

Bereikbaarheid en parkeren

Kom je met de auto of het openbaar vervoer naar Alkmaar? Kijk dan hier voor alle informatie over parkeren en bereikbaarheid van de binnenstad.

Evenementen in Alkmaar

In Alkmaar vinden het hele jaar door allerlei leuke evenementen plaats. Van het beroemde Kaeskoppenstad tot Alkmaar Smult en van de wekelijkse Kaasmarkt tot Alkmaar Ontzet. Weten welke evenementen je tijdens jouw bezoek aan Alkmaar mee kunt pakken? 

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen:

Uitagenda Alkmaar

Overnachten in Alkmaar

Stadswandelingen

Omgeving

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.