Derek Otte // Tijd Over

Fijngevoelig en recht voor z’n raap tegelijk.

Na zijn succesvolle theatertour met ‘De tijd is om’ heeft Derek Otte tijd over. Die tijd gebruikt de Rotterdamse dichter en spoken word-artiest maar al te graag voor een nieuwe reis langs de theaters.

In ‘Tijd over’ staan teksten uit zijn vorige voorstelling centraal, aangevuld met oud en nieuw werk van deze poëet in hart en nieren. Spoken word, versjes, verhalen, grappen, grollen, anekdotes: een dik uur vol taal, met minimale muzikale begeleiding en ruimte voor zowel een lach als een traan. Otte geeft rijm en ritme aan herkenbare levenslessen en de wereld om ons heen. Thema’s van nu, in hoog tempo, in een fijngevoelig maar tóch recht-voor-z’n-raap-jasje. Nét effe wat anders! Maar wel lekker: “Triomfantelijke metaforen en knap in elkaar geregen woordkunst.” (Theaterkrant)

Kleedkamergeheimen
“Wat deed je net als eerste toen je na de voorstelling weer in de kleedkamer kwam?” Na afloop van de voorstelling krijgt het publiek de kans om de persoon achter het personage te leren kennen. Onder leiding van Lidwien Feld ontstaat er een gesprek met Derek Otte over de voorstelling waarin het publiek mee kan praten. Kleedkamergeheimen vindt na afloop plaats in de Kleine Foyer en duurt 20 minuten. Tijdens het online bestellen of via Mijn Vest kun je hiervoor een gratis ticket bestellen; indien nog beschikbaar.

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.