Wonderlicht Alkmaar, Wonderlicht, Magische theaterwandeling over het Bolwerk, avondwandeling Wonderlicht, Straattheateracts Alkmaar

Wonderlicht Alkmaar 2023

MAGISCHE AVONDWANDELING VOL LICHT, THEATER EN VUUR!

Lopend over het sfeervolle Alkmaarse Bolwerk waan je je van begin tot eind in een fantasiewereld vol straattheater, vuur, licht en videoprojecties. De wandeling eindigt in de met honderden kaarsen verlichte Grote Kerk. Een wonderlijke beleving voor jong en oud!
Op het Canadaplein bevindt zich het sfeervolle festivalhart met akoestische live muziek, hapjes, drankjes en vuurkorven om marshmallows boven te smelten!

Noteer 17, 18 en 19 februari 2023 alvast in je agenda, want hier wil je heen!

✨Kom naar Wonderlicht 2023✨

Festivalhart

Naast de magische avondwandeling heeft Wonderlicht ook een sfeervol festivalhart op het Canadaplein. Hier vind je alles wat de donkere dagen zo heerlijk maakt: knusse zithoekjes, akoestische live muziek, lekkere hapjes en drankjes en vuurkorven om marshmallows boven te smelten. Het festivalhart is gratis toegankelijk.

Aanschuifdiner

Na afloop van de wandeling kun je in de het honderden kaarsen verlichte Grote Kerk aanschuiven voor een heerlijke, goed gevulde kop soep met boerenbrood. Tickets voor het aanschuifdiner voeg je toe tijdens het bestelproces.

Tickets bestellen

Wonderlicht is écht een aanrader om te bezoeken; het is een ware belevenis voor jong en oud! Tevens is Wonderlicht geheel rolstoeltoegankelijk. Koop snel je tickets, want hier wil je bij zijn!

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.