Winkelcentrum De Mare

Alles over De Mare

In Winkelcentrum De Mare is voor ieder wat wils. In de zomer kun je genieten van het zonnige, gezellige terras van de brasserie. Door het hele jaar heen zijn er bijzondere activiteiten in winkelcentrum de Mare. Populair is 'Zomer in de Mare' met zijn bijzondere theatervoorstellingen op het Europaplein. Natuurlijk is er in de donkere maanden ook veel te beleven in Winkelcentrum De Mare. Of je nou met de auto of fiets komt: beiden kun je in het winkelcentrum gratis in de parkeergarage stallen. 

Winkels in De Mare

In winkelcentrum De Mare slaag je altijd. De woonboulevard heeft een breed aanbod aan winkels waaronder de bekende supermarkten en warenhuizen, maar ook een groot aantal lokale winkels met elk hun eigen aanbod. Benieuwd naar het volledige winkelaanbod? Bekijk dan de plattegrond. 

Openingstijden

De meeste winkels in winkelcentrum De Mare zijn geopend op onderstaande tijden:

Maandag 13.00 – 18.00 uur (diverse zaken vanaf 08:00 uur)
Dinsdag 09.00 – 18.00 uur
Woensdag 09.00 – 18.00 uur
Donderdag 09.00 – 18.00 uur
Vrijdag 09.00 – 21.00 uur*
Zaterdag 09.00 – 17.00 uur


Elke vrijdag is koopavond in De Mare en is een groot aantal winkels geopend. Op koopzondagen is De Mare open van 12.00 tot 17.00 uur. De Blokker en Xenos zijn elke zondag open.

​Kijk voor de openingstijden per winkel op de website van Winkelcentrum De Mare.

*LET OP: In verband met het coronavirus, zijn niet alle winkels op deze reguliere tijden geopend. Wil je naar één bepaalde winkel, check dan online de openingstijden bij de betreffende winkel. Vanaf 14 oktober 22:00 uur geldt dat winkels uiterlijk 20:00 uur gesloten moeten zijn.

Misschien vind je deze artikelen ook leuk om te lezen:

Originele winkels

Tweedehands shoppen

Horeca

Ontdek Alkmaar

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.