Willem&Drees

Daarom kies je voor Willem&Drees.
De belangrijke uitgangspunten van Willem&Drees zijn:

  •  Biologisch
  • Eerlijk & betaalbaar
  • Gratis thuisbezorg
  • Persoonlijke service

Willem&Drees werkt met biologische boeren.
De aarde is ons grootste goed, laten we er zuinig op zijn en zeker niet mee stunten. De boeren van Willem&Drees volgen het ritme van de natuur. Dat is gezond voor de aarde én voor jou. Willem&Drees pakt de kortste route. Ze kopen direct in bij de boeren en betalen hun de prijs die zij verdienen. Daardoor blijven jouw boodschappen lekker vers én betaalbaar. 

Willem&Drees kiest voor de kracht van samen. In de coöperatie zitten boeren, burgers en bedrijven. We kennen en stimuleren elkaar. Dat is “Eten van een gezonde keten.”

Kies de Beebox die bij jou past
In de maaltijdbox van Willem&Drees zitten biologische ingrediënten voor drie maaltijden met een bereidingstijd van twee keer 30 en één keer 45 minuten. De recepten vind je op de website. Ze zijn gemaakt door de kok, geïnspireerd door het seizoen en zitten natuurlijk vol smaak. De basis boxen zitten vol met Nederlandse groenten en fruit van het seizoen. Niet gebonden aan recepten, dus je kunt er alle kanten mee op. Zoek je inspiratie? Dan kan je terecht op de website voor tips en smakelijke recepten.

Kies je (wekelijkse) versproducten
De online winkel van Willem&Drees is gevuld met verrukkelijk vers van Nederlandse biologische boeren. Je vindt er prachtig lekkers zoals zuivel, brood, sap en vleeswaren, groente en fruit van het seizoen en wekelijks leuke aanbiedingen.

Een overzicht van het online productassortiment is te vinden via: www.willemendrees.nl/winkel. Let op, dit assortiment is afhankelijk van het seizoen en kan per week verschillen. Een overzicht van alle boxen is te vinden op: www.willemendrees.nl/boxen

AlkmaarPas actie: €10,- korting op je eerste box. Vul bij je bestelling op de site van Willem&Drees de kortingscode 'alkmaarpas' in en stuur een email naar info@alkmaarpas.nl met je AlkmaarPas nummer om de korting te ontvangen.

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.