VVV partners Schoorl

VVV heeft meerdere partners in Schoorl. Hieronder vind je de aanbevelingen van de VVV wat betreft overnachten in Schoorl.


 

Groepshuis Dopersduin

Het Doopsgezind Broederschapshuis Schoorl ligt ver van het verkeerslawaai, aan de voet van de hoogste duinen van Nederland. Het huis is gebouwd in de jaren dertig, om doopsgezinden onderdak te bieden voor bijeenkomsten, conferenties, cursussen, bezinningsdagen, weekends en vakanties.

Oorsprongweg 3, Schoorl
info@dopersduin.nl
072 - 509 1274

EuroParcs Group

EuroParcs Group heeft luxe, ruime, vrijstaande bungalows voor maximaal 6 personen. De bungalows zijn van alle gemakken voorzien en bieden de perfecte uitvalsbasis voor het verkennen van de omgeving. Het vakantiepark kenmerkt zich door de nostalgische Oudhollandse architectuur van de vakantiehuizen en de brede groenrijke lanen.

Duinweg 99, Schoorl
koningshof@uniekparken.nl
072 - 509 1510

 

Hotel Villa de Hazelaar

Hotel Villa de Hazelaar is een nieuw boutique hotel in Schoorl met elf comfortabele kamers. We hebben verschillende kamertypes, waaronder luxe studio's en de ruime loft voor kort of langer verblijf. De zonnige terrassen zijn omringd door een grote tuin en weilanden.

Omloop 9, Schoorl
info@villadehazelaar.nl
072 - 234 0220

 

 


 


 


 

Wardenaar vakantiewoningen

Vakantiewoningen Wardenaar heeft vier- en zes persoonsvakantiewoningen die zijn gelegen in de buurtschap ‘De Stolpen’ in een streek met de minste neerslag en de meeste zonne-uren. Het buurtschap ligt op bijna drie kilometer afstand van één van de bekendste badplaatsen van Noord-Holland: Callantsoog.

Stolperweg 29, Schagerbrug
adm.wardenaar@quicknet.nl
0224 - 57 1339

 

 

Landal Berger Duinen

Dichtbij het bijzondere natuurgebied van de Schoorlse Duinen ligt het vakantiepark Landal Berger Duinen. Tijdens het verblijf wordt je omringd door de bossen, duinen en het strand. Het park heeft in totaal 72 vrijstaande accommodaties. Geniet van extra luxe in een van de wellness accommodaties met een sauna, sunshower en inloopdouche. Liever nog wat extra luxe? Boek dan onze exclusieve accommodatie met buiten een wellnesslodge. Dan kun je genieten van een privé-wellness lodge met sauna, hottub en buitendouche.

Gerbrandtslaan 18, Schoorl
bergerduinen@landal.com
072-202 9400

 

Camping De Kolibrie

Camping de Kolibrie biedt naast kampeerplaatsen voor caravans en tenten ook campingvillas (Luxe trekkershut comfort) en vakantiehuis de Boerenschuur aan. Ook kan je er met een groep/vereniging/school te kamperen. 

De Groet 2, Warmenhuizen
info@dekolibrie.eu
0226 - 39 4539

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen:

VVV Schoorl

VVV Alkmaar

Webshop

Egmond

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.