VVV partners Schoorl

VVV heeft meerdere partners in Schoorl. Hieronder vind je de aanbevelingen van de VVV wat betreft eten en drinken in Schoorl.

Restaurant De Bokkesprong

De Bokkesprong is een gezellig restaurant in Groet, nabij Alkmaar en Schoorl, dat is gesetteld in een authentieke stolpboerderij met een warm gevoel. Kom na een wandeling in Hollands mooiste duingebied bij ons langs voor een heerlijke brunch of lunch. In de avond kun je genieten van een smakelijk diner vol verrassingen met uitzicht op het polderlandschap. Je bent van harte welkom!


Heereweg 337, Groet
info@bokkesprong.nl
072 - 509 1254

 

Restaurant Hotel De Viersprong

De 4sprong is gelegen in het centrum van het mooie duindorp Schoorl. Het restaurant biedt een gezellig verblijf om te eten en drinken en is dagelijks vanaf 08:30uur geopend. Het assortiment bier en wijn en de relaxte sfeer maken de 4sprong een uitstekende locatie voor een gezellige borrel, uiteraard begeleid met een ruime keuze uit borrelgerechtjes.


Laanweg 1, Schoorl
info@4sprong.nl
072 - 509 1218

 

Restaurant 't Trefpunt

Restaurant 't Trefpunt is een restaurant met voor ieder wat wils. Je kunt er een lekkere pannenkoek of pizza eten, maar ook voor een uitgebreid diner kun je bij hier terecht. Vaak veranderen ze de specialiteitenkaart en houden daarbij rekening met de seizoenen. 't Trefpunt is een zeer kindvriendelijk restaurant; na het spelen op het klimduin gaat een pannenkoek er wel in!

Laanweg 2, Schoorl
restauranttrefpunt@hetnet.nl
072 - 509 3399

 

Lunchroom Scorlewald

Scorlewald is een sociaaltherapeutische gemeenschap. Je kunt lunchroom Kardeis individueel bezoeken. Scorlewald heeft 17 ambachtelijke werkplaatsen waar ook mensen die van buiten de instelling komen, in werken. Het is mogelijk hier een rondleiding te krijgen,ook is het mogelijk om een dag met hen mee te werken en te leven.

Valkenlaan 14, Schoorl
info@scorlewald.nl
072 - 509 9444

 

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen:

VVV Schoorl

VVV Alkmaar

Webshop

Schoorl

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.