VVV partners Medemblik

VVV heeft meerdere partners in Medemblik. Hieronder vind je de aanbevelingen van de VVV wat betreft winkelen in Medemblik.

K. Bot & zn. Medemblik

K. Bot & zn. is een lingerie speciaalzaak. Dankzij de jarenlange ervaring kunnen zij vaak in één oogopslag zien welke maat en model het beste voor je is. Je kunt altijd rekenen op een eerlijk en deskundig advies bij de aankoop. Er is een enorme keuze in lingerie en nachtmode bij K.Bot Zn. 

Nieuwstraat 27, Medemblik
0227 - 5414 38

Kas 16

Kom langs en ontdek de lekkerste producten van het seizoen, proef de selectie boerenkazen van West Friesland, neem een kijkje op de boerderij en geniet van een kop koffie met wat lekkers in onze Kajuit. Bij KAS 16 vind je een ruim assortiment groenten en fruit van onze eigen moestuin en diverse andere gezonde lekkernijen direct bij ons uit de omgeving.

Brakeweg 61, Medemblik
info@lodge61.nl
0227-541671

Van Onzenoort Schoenmode

Van Onzenoort schoenmode is sinds begin 1970 een begrip in schoenen in Medemblik en de regio. De collectie bestaat uit dames, heren en kinderschoenen. Sinds 2009 is er ook een podoloog aanwezig waar op afspraak naar je problemen gekeken kan worden. Laat je adviseren bij Van Onzenoort schoenmode! 

Bagijnhof 36, Medemblik
info@onzenoort-schoenen.nl
0227 - 541 561

Juwelier Bethlehem

Juwelier Bethlehem is gespecialiseerd in horloges, sieraden, trouwringen en reparaties. Juwelier Bethelem heeft een eigen webshop en een eigen atelier waar de Meester-Goudsmid sieraden ontwerpt en sieraden naar je wens maakt. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden, vraag er gerust naar in de winkel. 

Bagijnhof 24, Medemblik
juwelierbethlehem@planet.nl
0227 - 541 825

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen:

VVV Medemblik

VVV Alkmaar

Webshop

VVV Hoorn

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.