VVV partners Medemblik

VVV heeft meerdere partners in Medemblik. Hieronder vind je de aanbevelingen van de VVV wat betreft overnachten in Medemblik.

Hotel Medemblik

Hotel Medemblik, gelegen in het Hart van Medemblik staat voor genieten in een waterrijke omgeving. Je stapt het hotel uit en je kunt naar hartelust wandelen, een tochtje naar het havenhoofd is al een feest. Alle hotelkamers zijn modern ingericht en hebben een heel eigentijdse look. Alle kamers zijn voorzien van badkamer en toilet. 

Oosterhaven 1, Medemblik
info@hotelmedemblik.nl
0227 - 543 844

Hotel de Vooroever

Hotel de Vooroever ligt aan de voorzijde aan het Ijsselmeer en aan de achterzijde direct aan de "Grote Vliet" in het prachtige West-friesland. Dit gezellige familiehotel ligt in een zeer rijk en gevarieerd visgebied. Het hotel is ook een goede uitvalsbasis om prachtige fietstochten te maken en op die manier alle gezellige dorpjes en stadjes in de omgeving te verkennen.

Onderdijk 189, Wervershoof
info@devooroever.com
0228 - 581 001

Villa Vakantiepark IJsselhof

In een prachtige omgeving in het Noord-Hollandse Andijk ligt Villa Vakantiepark IJsselhof aan het IJsselmeer. De luxe villa's bieden rust, ruimte en optimaal comfort. De omgeving is perfect voor een ondernemend verblijf. Er is onder andere een overdekt zwembad, midgetgolfbaan, bowlingbaan, café/bar/restaurant, supermarkt fietsverhuurmogelijkheden en een ponyranch.

Proefpolder 4-720, Andijk
info@villavakantieparkijsselhof.nl
0228 - 591 926

Bungalowpark De Vlietlanden

Vele gasten van Bungalowpark De Vlietlanden komen voor de uitgesproken rust en het natuurschoon die het park te bieden heeft. Het park biedt ook verschillende sportfaciliteiten aan en je kunt een balletje slaan op de golfbaan. Tevens kan je een borrel of een klein hapje nuttigen in restaurant "De Ontspannerij".

Droge Wijmersweg 5, Wervershoof
info@vlietlanden.nl
0228 - 581 491

Camping Ruimzicht

Camping Ruimzicht is gevestigd bij een voormalig boerenbedrijf met kinderboerderij. Het boerenbedrijf en de koeien zijn weg, maar de schapen, geiten, kippen en de ezel, die zijn er nog. De camping ligt in het mooie landelijke dorp Midwoud, ongeveer 6 km van Medemblik en 12 km van Hoorn. 

Midwouderdorpsstraat 38, Midwoud
r.houter@quicknet.nl
0229 - 201 553

Minicamping Valkenhof

Minicamping Valkenhof heeft ruime staanplaatsen en is gelegen aan een wandel/fietspad richting het monumentale dorp Twisk. Er is een apart veld aanwezig voor bijvoorbeeld een feestje en er zijn vaste plaatsen voor een langere periode. Ligging aan vaar- en viswater. Er is een zwembad op 500 m en de supermarkt op 1 km afstand.

Broerdijk 39, Oostwoud
info@campingvalkenhof.nl
0229 - 202 484

Lodge61

Logeren tussen fruitbomen en groentegewassen, dat is toch uniek? Op dit kleinschalige vakantiepark met lodges( mét volledig uitgevoerde eigen keuken en badkamer) camping en meer,is het hele jaar door de mogelijkheid om comfortabel te kamperen in ruime Lodgetenten, gewone lodges of uw eigen campeermiddel.

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen:

VVV Medemblik

VVV Alkmaar

Webshop

VVV Hoorn

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.