VVV partners Medemblik

VVV heeft meerdere partners in Medemblik. Hieronder vind je de aanbevelingen van de VVV wat betreft overige bedrijven in Medemblik.

Recreatiebedrijf Wat Aars

Recreatiebedrijf Wat Aars biedt onder andere midgetgolf, biljartgolf, curling en poolball aan. Een heerlijke ontspanning voor jong en oud, ook leuk te combineren met barbecue of buffet op het zonnige terras of in de gezellige feestzaal. Ook verzorgt Wat Aars feesten en partijen voor bedrijven en particulieren. 

Nes 204, Wervershoof
info@wataars.nl 
06 - 4489 8915

Bakkerijmuseum De Oude Bakkerij

Bakkerijmuseum De Oude Bakkerij is het lekkerste museum van Nederland! De sfeer van vroeger met de geur van verse koek. Levendig en gastvrij voor jong en oud, dat is het bakkerijmuseum in Medemblik. Naast de bedrijvige bakkerij, zijn er nog drie demonstratieruimtes. Je ziet hoe chocolade, marsepein, suikerwerk en ijs gemaakt en verwerkt worden. Tijdens de vakantie zijn er extra (kinder)activiteiten. 

Nieuwstraat 8, Medemblik
info@deoudebakkerij.nl
0227 - 545 014

De Wervershoofse Molen

In 1889 wordt de eerste steen gelegd van Korenmolen De Hoop. Ruim 120 jaar is De Hoop vervolgens als korenmolen in bedrijf. Tot ca. 1930 wordt er uitsluitend op windkracht gemalen en rond 1930 komt er in de molen ook een koppel elektrisch aangedreven maalstenen. Korenmolen de Hoop, het Theo Koomen museum én molencafé De Vang, zijn te bezoeken van 1 mei tot en met 30 september op zaterdag en zondag van 12.00 tot 16.00 uur

Zijdwerk 15, Wervershoof
0228 - 583 299

Partycentrum Sint Pieter

Partycentrum Sint Pieter is in Medemblik een begrip. Partycentrum Sint Pieter verzorgt uw complete feestavond en hebben hier verschillende aantrekkelijke arrangementen voor samengesteld. Er zijn vier verschillende zalen waar u uit kunt kiezen geschikt voor groepen tot ongeveer 150 personen.

Ridderstraat 9, Medemblik
sintpieter@kpnmail.nl
0227 - 542 156

VVV Informatiepunt Medemblik

VVV Informatiepunt Medemblik is te vinden bij Lodge61. Hier vind je een assortiment folders over de omgeving, kan je je fietsknooppuntenkaart aanschaffen en geniet je ondertussen van een kopje koffie met wat lekkers.

Brakeweg 61, Medemblik
info@lodge61.nl

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen:

VVV Medemblik

VVV Alkmaar

Webshop

VVV Hoorn

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.