VVV partners Medemblik

VVV heeft meerdere partners in Medemblik. Hieronder vind je de aanbevelingen van de VVV wat betreft eten en drinken in Medemblik.

Restaurant en Catering Het Wapen van Medemblik

Het Wapen van Medemblik is een sfeervol restaurant en is gelegen aan de haven in het centrum van de stad. Ze combineren traditionele gastvrijheid met een uitstekende keuken. Het restaurant is onderdeel van Hotel Medemblik en is kindvriendelijk. 

Oosterhaven 1, Medemblik
info@hotelmedemblik.nl
0227 - 543 844

Restaurant de Vooroever

Restaurant de Vooroever ligt aan de voorzijde aan het IJsselmeer en aan de achterzijde direct aan de "Grote Vliet" in het prachtige West-friesland. Restaurant de Vooroever is onderdeel van Hotel de Vooroever en serveert ontbijt, lunch en diner. 

Onderdijk 189, Wervershoof
eten@devooroever.com
0228 - 581 001

Chinees- Indisch restaurant Danny Leung

Restaurant Danny Leung is een Chinees Indisch restaurant waar je de lekkerste gerechten kunt eten of afhalen.

Nieuwstraat 64-66, Medemblik
0227 - 544 218

Restaurant De Driemaster

Bij Café Restaurant De Driemaster vind je juist die gezellige sfeer die je diner, of feestje compleet maakt. Je gaat je gauw welkom voelen in de maritieme omgeving, waar je kunt genieten van de royale keuken, van het heerlijke terras, of een gezellig drankje aan de bar! Café Restaurant De Driemaster is gelegen aan het IJsselmeer en de Pekelharinghaven. 

Pekelharinghaven 49, Medemblik
info@restaurantdedriemaster.nl
0227 - 543 020

Restaurant La Grotta

Het Italiaanse restaurant La Grotta heeft voor ieder wat wils. Van pizza tot risotto, van vlees tot vegatarisch en voor groot en klein. Op de uitgebreide kaart staan de lekkerste Italiaanse gerechten. Gelegen in het hart van het centrum, vlakbij de unieke eeuwenoude haven van Medemblik, is La Grotta prima te bereiken met de auto.

Nieuwstraat 75, Medemblik
simoalex33@hotmail.com
0227 - 542 517

Restaurant d'Artiest

Restaurant d'Artiest is al meer dan twintig jaar een begrip in Medemblik en haar wijde omgeving. Nagenoeg in het centrum en direct gelegen aan één van de havens van Medemblik, heb je een prachtig uitzicht over het water. Kwaliteit staat voorop en de deskundigheid en het enthousiasme van het team leidt steeds weer tot nieuwe ideeën. 

Achtereiland 12a, Medemblik
eten@deartiest.nl
0227 - 548 080

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen:

VVV Medemblik

VVV Alkmaar

Webshop

VVV Hoorn

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.