VVV partners Hoorn

VVV heeft meerdere partners in Hoorn. Hieronder vind je de aanbevelingen van de VVV wat betreft winkelen in Hoorn.

Karsten Travelstore

Karsten Travelstore is een grote kampeer- en outdoorwinkel in Zwaag. Niet alleen als je gaat kamperen, ook voor andere soorten vakanties en vrije tijd ben je hier aan het juiste adres. Naast de showroom en het atelier van onze Karsten Tenten en bijbehorende service artikelen bieden zij ook een uitgebreide collectie tenten van andere merken. De deskundig opgeleide medewerkers helpen je graag met hun gedegen productkennis, persoonlijk advies en handige tips, zodat je optimaal kunt genieten van uw vakantie.

De Factorij 9, Zwaag
info@karstentravelstore.nl 
0229 - 562 120

Boerderijwinkel De Appelhoek

De Appelhoek is een kleinschalig boerderijcamping met ook een boerderijwinkel. Biologisch eten en drinken wordt steeds populairder. Niet alleen omdat het lekkerder is, maar ook omdat men graag gezond eet en op een bewuste en verantwoorde manier om wil gaan met het milieu. Je kunt bij De Appelhoek vlees kopen afkomstig van het eigen bedrijf. Zij staan garant voor de kwaliteit van het vlees en daarnaast voor het welzijn van het dier.

Zuiderdijk 46, Wijdenes
info@appelhoek.nl
0229 - 501 150

DA Drogisterij de Graaf

DA drogisterij De Graaf staat voor deskundig en persoonlijk advies, voor vriendelijke service en een inspirerend assortiment. De gedachte: Als je lekker in je vel zit, sta je positief in het leven. DA helpt je dan ook graag om je fris, gezond en mooi te voelen!

Twijver 60, Venhuizen
info@dadrogisterijgraaf.nl
0228 - 542 296

 

 

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen:

VVV Hoorn

VVV Alkmaar

Webshop

VVV Medemblik

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.