VVV partners Hoorn

VVV heeft meerdere partners in Hoorn. Hieronder vind je de aanbevelingen van de VVV wat betreft overnachten in Hoorn.

B&B De Appelhoek

B&B De Paardenstal is geschikt voor 2 personen en heeft een eigen terras en entree. Een ruime douche, wastafel en toilet. B&B kamer De Dars is een 2-kamer appartement waar 4 personen kunnen verblijven. Deze is rolstoelvriendelijk gemaakt. De woonkamer/keuken heeft een slaapbank voor 2 personen. Voor beide kamers geldt dat je kunt kiezen; met of zonder ontbijt.

Zuiderdijk 46, Wijdenes
info@appelhoek.nl
0229 - 501 150

Camping 't Venhop

Camping 't Venhop is een gezellige camping van ruim 8,5 hectare groot. De camping is gelegen in het prachtige natuurgebied De Hulk, aan de rand van Koggenland en onder de rook van Hoorn. De camping ligt op ca. 800 meter vanaf het Markermeer, waar je heerlijk kunt surfen, zeilen, zwemmen en vissen, fietsen, wandelen en zonnen en nabij de oude VOC-stad Hoorn.

De Hulk 6a, Berkhout
info@venhop.nl
0229 - 551 371

B&B Saalhof

Het landhuis Saalhof, een ontwerp van Jan Rebel uit Laren, is gerestaureerd in dertiger jaren stijl en ingericht als bed and breakfast. De kamers hebben een prachtig uitzicht over de wijngaard.

Oosteinderweg 57, Wogmum
info@saalhof.nl
0229 - 572 487

Vakantiewoningen Saalhof

De vijf vakantiewoningen van wijngaard Saalhof zijn ieder voor vier personen en prachtig gelegen midden in de wijngaard. De woningen hebben onder andere 2 slaapkamers, compleet ingerichte keuken en overkapt terras, badkamer, living met TV en zonneweide.

Oosteinderweg 57, Wognum
info@saalhof.nl
0229 - 572 487

Van der Valk Hotel

Van der Valk Hotel Hoorn biedt mooie ruime hotelkamers die van alle luxe en gemakken zijn voorzien.Kom de gastvrijheid ervaren in Hoorn. Van der Valk Hotels & Restaurants is het grootste horecaconcern van Nederland.

Westfriese Parkweg 1, Hoorn
hoorn@valk.com
0229 - 799 060

Camping Koggenland

Zoek je een vakantiebestemming waar je kinderen zich niet hoeven te vervelen? Wil je een weekendje weg? Ben je op doortocht? Of wil je de tent uitproberen? Dan is Camping Koggenland precies wat je zoekt. Een rustige camping met veel vertier voor de kinderen. Zo hoeven zij zich niet te vervelen en kan jij genieten.

Kerkweg 11, Hensbroek
info@kinderparadijskoggenland.nl
0226 - 453 605

Groephuis en appartementen De Appelhoek

De Appelhoek biedt u een vakantieverblijf op een unieke locatie aan. De 4 appartementen in de sfeervolle gerenoveerde stolpboerderij staan met elkaar in verbinding zodat er diverse mogelijkheden zijn voor combinaties. De groepsaccommodatie heeft in totaal 18 slaapplaatsen (8 slaapkamers).

Zuiderdijk 46, Wijdenes
info@appelhoek.nl
0229 - 501 150

Boerderijcamping De Appelhoek

De Appelhoek is een kleinschalig boerderijcamping met 22 campingplaatsen verdeeld over 3 velden. De twee voor velden liggen vlak aan de dijk bij het meer! Je hebt hier zicht op de paarden en je ziet de zeilen van de boten boven de dijk voorbijgaan. Het achterveld ligt bij de boerderij. Je loopt vanaf dit veld zo de stal in naar de koeien en de kalfjes. Ook staat hier een speeltoestel en een trampoline. Voor gezinnen met kleine kinderen is dit een geliefd veld.

Zuiderdijk 46, Wijdenes
info@appelhoek.nl
0229 - 501 150

Kampeerterrein Saalhof

De acht ruime camperplaatsen op wijngaard Saalhof zijn uniek gelegen midden in de wijngaard. Het terrein is geopend van 1 april tot en met 31 oktober. Het wordt aangeraden om vooraf te reserveren.

Oosteinderweg 57, Wognum
info@saalhof.nl
0229 - 572 487

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen:

VVV Hoorn

VVV Alkmaar

Webshop

VVV Medemblik

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.