VVV partners Hoorn

VVV heeft meerdere partners in Hoorn. Hieronder vind je de aanbevelingen van de VVV wat betreft eten en drinken in Hoorn.

Azië Chinees-Indisch Restaurant

Het restaurant werd ruim 25 geleden gevestigd in het uit 1606 stammende, historische pand aan de Veemarkt en omgetoverd tot een waar Oosters paleis. Door het sfeervolle interieur, de rijk gevarieerde menukaart en de persoonlijke aandacht voor de gast, ervaart u hier de aandacht voor detail. Met het bieden van seizoengebonden maand- en verrassingsmenu’s weet men bovendien perfect in te spelen op uw wensen als gast.

Veemarkt 49, Hoorn
aziehoorn@gmail.com
0229 - 218 555

Restaurant Saalig

In Restaurant Saalig zul je je welkom gaan voelen. In het restaurant kun je van woensdag tot en met zondag genieten van een 3- 4- of 5-gangen menu. De menukaart is klein maar afwisselend. Ze veranderen iedere maand een aantal gerechten om zo goed in te kunnen spelen op de seizoenen. 

Oosteinderweg 57, Wognum
info@saalhof.nl
0229 - 572 487

Grieks Restaurant Zorba

Sinds mei 1991 is Grieks Restaurant Zorba gevestigd aan het Kleine Noord in Hoorn. Dimitris Kakakis en Mariska Prakken proberen de gasten het “Griekenland gevoel” te geven. Het restaurant heeft 80 zitplaatsen en zomers nog een terras met 8 tafels. Zorba biedt groepen tot ca. 30 personen de mogelijkheid om te komen dineren en samen een keuzemenu samen te stellen. 

Kleine Noord 22, Hoorn
zorbadegriek@kpnmail.nl
0229 - 217 706

Brasserie d'Oude Veiling

Brasserie d'Oude Veiling is een sfeervol ingerichte brasserie met veel curiosa en verschillende hoekjes waar je met z'n tweeën of met een groter gezelschap heerlijk kunt lunchen of dineren. De keukenbrigade verrast de gasten elke keer weer met een speelse en vaak wisselende kaart met verschillende invloeden. Dit alles uiteraard allemaal huisgemaakt. 

Dorpsstraat 93, Zwaag
brasserie@d-oudeveiling.nl
0229 - 216 612

Restaurant Van der Valk Hotel Hoorn

Van der Valk Hotels & Restaurants is het grootste horecaconcern van Nederland. De basis van de succesvolle 'Van der Valk-formule' ligt nog steevast bij de visie op gastvrijheid van Martien en Rie. Hun instelling en ondernemersgeest is een voorbeeld voor de jongere generatie(s) 'Valken'. Met passie volgen zij de voetstappen van hun voorouders, wat resulteert in vestigingen die met de tijd meegaan, maar daarbij de gastvrije charme van weleer nooit zullen verliezen. Met Van der Valk Hotel Hoorn openen zij ons 93ste hotel.

Westfriese Parkweg 1, Hoorn
hoorn@valk.com
0229 - 799 060

Happy Days Noord-Holland

Al meer dan 15 jaar verzorgt Happy Days in Grootebroek met succes diverse feesten. Happy Days beschikt over 6 bowlingbanen, een poolruimte met 7 pooltafels, 4 dartbanen, lasergame ruimte, een 400 meter lange kartbaan, Meerkamp en fun4kids ruimte, het Grand Café, het grote jaren ’60 café, een Theaterzaal met uitzicht op de kartbaan en bowlingbanen, 2 restaurants voor steengrillen, gourmetten en à la carte dineren en een loungebioscoop met 16 luxe zitplaatsen.

Industrieweg 48a, Grootebroek
info@happydays-nh.nl
0228 - 521 113

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen:

VVV Hoorn

VVV Alkmaar

Webshop

VVV Medemblik

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.