VVV partners Heiloo

VVV heeft meerdere partners in Heiloo. Hieronder vind je de aanbevelingen van de VVV wat betreft overige bedrijven in Heiloo.

Verhalenkamer Willibrordus

Verhalenkamer Willibrordus voert haar bezoekers langs de vele verhalen over het verleden en het heden van de psychiatrie. Er is uiteraard specifiek aandacht voor de rijke geschiedenis van deze bijzondere locatie. Het Landgoed Willibrordus is al meer dan vijfentachtig jaar een bruisende plek; ‘gesticht’ aan de rand van het dorp, maar tegenwoordig opgenomen in het culturele en recreatieve hart van Heiloo! 

In de Verhalenkamer vind je het VVV Informatiepunt Heiloo waar de gastvrije medewerkers voor je klaarstaan.

Kennemerstraatweg 464, Heiloo
info@verhalenkamerwillibrordus.nl
072 - 531 2361

Cultuurkoepel Heiloo

Rijksmonument St. Willibrordus Heiloo is nu een business centrum met bijzondere vergaderlocaties. Cultuurkoepel Heiloo is opgenomen in het culturele en recreatieve hart van Heiloo en de regio. Op de website staat de agenda en info over de kaartverkoop van de diverse voorstellingen. 

Kennemerstraatweg 464, Heiloo
info@cultuurkoepelheiloo.nl
06 - 5340 4843

Nora's Tours

Opzoek naar leuke activiteiten in en rondom Alkmaar? Nora's Tours regelt het voor je. Stroopwafels leren maken, een rondleiding door een bloemenkas, suppen of in de kano naar Alkmaar, of gewoon een stadswandeling met tal van leuke verhalen over het Nederland van toen en nu. Op de website vind je de leukste activiteiten voor jouw verblijf in de regio Alkmaar. Je wilt locals ontmoeten of liever kaas proeven? Nora's Tours weet waar je moet zijn. Lekker persoonlijk, altijd betaalbaar.

Standerdlaan 21, Heiloo
info@norastours.com
06 - 2141 2741

Wassalon de Wals

Wassalon de Wals wast alles lekker schoon! Zij bezorgen en halen eventueel. Wilt je de was dezelfde dag nog ophalen, of heb je pas de week erop weer tijd? Geen probleem bij Wassalon de Wals. Éénmalig de gordijnen wassen of elke week je persoonlijke spullen verzorgen geeft voor hen geen verschil. De Wals streeft ernaarje altijd van te zijn, kom vooral eens binnen!

Stationsweg 94, Heiloo
info@wastalleslekkerschoon.nl
072 - 532 5060

Zwembad Het Baafje

Zwembad het Baafje is een openlucht zwembad in Heiloo. Bezoekers kunnen gebruik maken van een 50 meter bad met hoge- en lage duikplank, een 25 meterbad met kleine glijbaan en een peuterbad voor de allerkleinsten. Op de ligweide kan volleybal gespeeld worden. Na het zwemmen is er voldoende gelegenheid om warm te douchen en om om te kleden in de diverse kleedcabines. Bij het zwembad is een kleine kiosk voor snacks en koude drankjes.

De Omloop 11, Heiloo
info@zwembadhetbaafje.nl
072-5333909

 

Theater De Beun

Theater De Beun is het culturele middelpunt van Heiloo en is gespecialiseerd in het verhuren van een theaterzaal tot 300 personen. Het Theater wordt geëxploiteerd ten behoeve van theatervoorstellingen, filmvertoningen en als multifunctionele ruimte ten behoeve van seminars, jaarvergaderingen en personeelsbijeenkomsten van diverse bedrijven uit de wijde omgeving.

Willibrordusweg 2, Heiloo
info@theaterdebeun.nl
072-5333156

 

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen:

VVV Heiloo

VVV Alkmaar

Webshop

Egmond

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.