VVV partners Heerhugowaard

VVV heeft meerdere partners in Heerhugowaard. Hieronder vind je de aanbevelingen van de VVV wat betreft winkelen in Heerhugowaard.

Streekwinkel Borst

Steeds meer boeren runnen op hun erf een eigen winkel, zo ook Streekwinkel Borst. De boeren, leden van de coöperatie van CONO Kaasmakers, verkopen hier diverse varianten Beemster kaas, daarnaast allerlei soorten lokale producten zoals melk, eieren, zelfgemaakte vla, verse vruchtensappen, groenten en honing. 

Middenweg 536, Heerhugowaard

Juwelier Sjaak Knijn

Al ruim 40 jaar is Juwelier Sjaak Knijn een begrip in Heerhugowaard en omstreken. Een knusse winkel met ontzettend veel keuze! Een collectie met onder andere 11 horlogemerken en 6 sieradenmerken met honderden verschillende modellen. Juwelier Sjaak Knijn nodigt je graag vrijblijvend uit om naar de winkel te komen. Graag tot ziens!

Middenweg 192, Heerhugowaard
info@juweliersjaakknijn.nl
072 - 571 0126

Time Square Juwelierswinkel.nl

Time Square jewels & times is gevestigd in Heerhugowaard in het winkelcentrum Middenwaard, een winkelcentrum met 130 winkels. Time Square jewels & times biedt een mooi assortiment voor een goede prijs, maar het allerbelangrijkste is dat ze streven naar het hoogste niveau van consumentenservice en tevredenheid.

Middenwaard 92, Heerhugowaard
info@timesquare.nl
072 - 571 2465

Sport 2000

SPORT 2000 Heerhugowaard bied een groot assortiment functionele sportartikelen voor nagenoeg iedere tak van sport. Verder bieden zij een mooie collectie vrijetijdskleding en schoenen. Bij Sport 2000 staat klantvriendelijkheid centraal. Door middel van een hoog service niveau en goede garantie onderscheiden zij zich. 

Middenwaard 48B, Heerhugowaard
info@sport2000heerhugowaard.nl
072 - 572 2779

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen:

VVV Heerhugowaard

VVV Alkmaar

Webshop

Winkelen Alkmaar

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.