VVV partners Heerhugowaard

VVV heeft meerdere partners in Heerhugowaard. Hieronder vind je de aanbevelingen van de VVV wat betreft overige bedrijven in Heerhugowaard.

Cool Kunst en Cultuur

Cool kunst en cultuur is een schouwburg, een centrum voor muziek-, theater- en kunsteducatie, een culturele ontmoetingsplaats en een zalencomplex in één. De Schakel, Muziekschool Dijk en Waard en Artiance Heerhugowaard zijn allen opgegaan in Cool. Ook biedt Cool een podium voor amateurverenigingen en -gezelschappen. Daarnaast worden in Cool diverse lessen en cursussen gegeven.

Coolplein 1, Heerhugowaard
info@coolkunstencultuur.nl
072 - 534 7662

Skeef

SKEEF is een plek om te genieten van het water, de prachtige omgeving en de lekkere hapjes. Je kunt hier het hele jaar terecht voor smaakvolle horeca, restaurant, terras, feest en business. Daarnaast kan je van april tot en met oktober genieten van spetterende recreatie zoals waterskiën, wakeboarden en suppen. Kom langs op het mooie eiland en laat je verrassen.

Strand van Luna 3, Heerhugowaard
info@skeef.nl
06 - 1960 6410

Het Poldermuseum

De Stichting “Den Huygen Dijck” werd in 1979 opgericht als beheerder van het Poldermuseum Heerhugowaard. Het doel van de Stichting is het verzamelen, bewaren en tentoonstellen van cultuur-historische voorwerpen die betrekking hebben op de polder Heerhugowaard en deze toegankelijk te maken voor het publiek. Het museum zelf werd ondergebracht in het poldergemaal.

Huygendijk 17, Heerhugowaard
info@hetoudegemaalheerhugowaard.nl
072 - 571 3706

Rondvaart Langedijk

Voor een leuke gezellige dag of middag ben je aan het goede adres bij Rondvaart Langedijk. Er zijn verschillende opties voor rondvaarten door het geweldige gebied van de gemeente Langedijk. Familiedag of bedrijfsfeest? Wij maken je dag compleet. Minder goed ter been? Bij ons geen probleem! Van lunch tot diner, wij regelen het allemaal voor je!

Oudepad 6, Broek op Langedijk
info@rondvaartlangedijk.nl
06 - 2747 0590

Museum BroekerVeiling

Museum BroekerVeiling is de oudste doorvaargroenteveiling ter wereld. Op deze historische plek in Broek op Langedijk is in 1887 het veilen bij afslag ontstaan. De herinnering wordt levend gehouden door het historische veilinggebouw en de markante lighallen die boven het water zijn gebouwd. Het museum bestaat uit gebouw De Toekomst en gebouw Het Verleden. Ook is er een prachtig buitenmuseum. 

Museumweg 2, Broek op Langedijk
info@broekerveiling.nl
0226 - 313 807

De Museummolen

De Museummolen is de middelste van de 3 molens, die gelegen zijn aan de Noordervaart. 3 watermolens uit 1634. In de molen zelf is vrijwel alles draaiend te zien op de begane grond door glasvloeren en glaswanden. Je bezoekt hier ook de authentiek ingerichte molenaarswoning, compleet met bedstee en originele spulletjes van vroeger. 

Noordervaart 2, Schermerhorn
info@museummolen.nl
072 - 502 1519

Stichting Social Leisure

Stichting Social Leisure wil een drijvende kracht zijn, die sport en cultuur voor iedereen toegankelijk houdt. Om dit in de kop van Noord-Holland mogelijk te maken, exploiteren en beheren wij diverse accommodaties, zoals zwembaden De Bever, Het Baafje, Duikerdel, de sporthallen Geestmerambacht en De Oostwal en theater De Binding. Sport en cultuur is niet alleen leuk maar dragen ook bij aan de gezondheid, de gezelligheid en de veiligheid in de omgeving.

Dokter Wilminkstraat 3, Noord- Scharwoude
info@actiefsportenevents.nl
0226 - 345 660

Kunstboerderij Artfarm

Op de Artfarm worden onder andere Beeldentuin, exposities, vrij atelier,workshops en kinderpartijtjes georganiseerd. Je kunt het hele jaar op afspraak de binnenexpositie en beeldentuin bekijken. In de tuin en op het erf staan beelden van diverse kunstenaars opgesteld. Binnen zijn er schilderijen, beelden, keramiek of sieraden zien. Ook zijn er excursies mogelijk. 

Rustenburgerweg 126, Heerhugowaard
steljevraag@artfarm.nl
072 - 571 0261

Het Kleinste huisje van Schermerhorn

Het kleinste huisje van Schermerhorn is het laatste tuindershuisje zoals er vele op het oude Schermereiland stonden. Eertijds woonden in dit soort huisjes huishoudens bestaande uit 10 en meer personen. Het huisje is ingericht met een collectie gebruiksvoorwerpen uit grootmoeders tijd. In het huisje staat verder een vitrine opgesteld met bodemvondsten uit de 16e en 17e eeuw. 

Zuidje 11, Schermerhorn
info@kleinstehuisjeschermerhorn.nl
072 - 502 1564

Zwembad Duikerdel

Zwembad Duikerdel is een gezellig gezinsbad. Het is een overzichtelijk bad met genoeg uitdaging voor de jonge jeugd. Voor de banenzwemmers onder ons is er genoeg ruimte om een lekker baantje te trekken op verschillende dagen en tijden. Voor wie houdt van sporten is er een ruime keuze aan aquasporten.

Oostelijke Randweg 15, Noord-Scharwoude
info@duikerdel.nl
0226 - 312 166

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen:

VVV Heerhugowaard

VVV Alkmaar

Webshop

Winkelen Alkmaar

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.