VVV partners Egmond

VVV heeft meerdere partners in Egmond. Hieronder vind je de aanbevelingen van de VVV wat betreft winkelen in Egmond.

Boekhandel Dekker & Dekker

Boekhandel Dekker is een eigentijdse en toegankelijke boekwinkel met een passie voor boeken.Naast de nieuwste en populairste boeken kun je er ook terecht voor al je schrijfwaren,wenskaarten en diverse loterijen. In de winkel bevindt zich een postagentschap en een ING Servicepunt. Tevens vind je hier een VVV Informatiepunt. 

Voorstraat 141, Egmond aan Zee
info@boekhandeldekker.nl
072 - 506 1473

BikeShop Egmond

Bij Bike Shop Egmond kun je veel verschillende soorten fietsen huren. Daarnaast doen ze de verkoop van fietsen en fietsaccessoires, onderhoud en reparatie van fietsen. Bikeshop Egmond garandeert je het beste advies en de beste service. Bij Bikeshop Egmond vind je bij het VVV Informatiepunt een uitgebreid aanbod folders en kaarten van de omgeving. 

Trompstraat 17, Egmond aan Zee
info@bikeshopegmond.nl
072 - 303 0516

Bloembinderij - Tuincentrum Nelis Baltus

Bloembinderij en tuincentrum Nelis Baltus is er voor alles wat groen is. Voor bloemen, planten, bomen, zowel voor binnen en buiten. Daarnaast vind je er lifestyle accessoires zoals potten, kaarsen en accessoires.

Herenweg 25, Egmond-Binnen
info@nelisbaltus.nl
072 - 506 1488

Firma W.J. Apeldoorn

Electrotechnisch bureau W.J. Apeldoorn is een witgoedzaak en ze verkopen daarnaast ook huishoudelijke artikelen, kantoorartikelen en speelgoed.

Herenweg 47, Egmond- Binnen
apeldoorn@elektrovakman.nl
072 - 506 1324

Abdijwinkel

In de Abdijwinkel vind je producten van de eigen abdij, zoals kaas, bier, jam en dressing. Natuurlijk vind je hier ook kaarsen en keramiek. Ook van de abdijen uit Europa hebben zij artikelen. Dwaal rond in de boekenwinkel. De vrijwel unieke collectie boeken omvat veel werk op het gebied van religie, spiritualiteit, contemplatie en bezinning.

Vennewatersweg 27, Egmond-Binnen
abdij@abdijkaarsen.nl
072 - 506 2786

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen:

VVV Egmond

VVV Alkmaar

Webshop

Schoorl

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.