VVV partners Egmond

VVV heeft meerdere partners in Egmond. Hieronder vind je de aanbevelingen van de VVV wat betreft overnachten in Egmond.

Visser vakantiewoningen

Visser vakantiewoningen zijn twee gezellige vakantiewoningen voor 4 en 6 personen, nabij het Noordzeestrand. 
Het zomerhuis voor 4 personen ligt op de begane grond en is gelegen op hetzelfde perceel als het grote huis.

Dr.Wiardi Beckmanlaan 115, Egmond aan Zee
sophie@vissendebeer.nl
06 - 2900 7660

Hotel de Boei

Hotel de Boei is een kleinschalig familiehotel op een ideale locatie. Het knusse hotel ligt slechts 15 meter van het strand en aan de gezellige winkelstraat van Egmond aan Zee met zijn vele winkeltjes en restaurants. 

Westeinde 2
info@deboei.nl
072 - 750 2100

Hotel Herberg Binnen

Het hotel Herberg Binnen beschikt over 8 mooi ingerichte en royale hotelkamers. In de gehele accommodatie is gratis WIFI beschikbaar. Je kunt in gehele omgeving van Herberg Binnen gratis parkeren.

Herenweg 59, Egmond-Binnen
info@herbergbinnen.nl
072 – 506 1601

Hotel Zuiderduin

Hotel Zuiderduin ligt midden in de gezellige badplaats Egmond aan Zee, op slechts 100 meter van het strand. Je kan hier het hele jaar door genieten van een heerlijke ontspannen verblijf. Het hotel heeft moderne kamers of luxe suites. Daarnaast kan je heerlijk ontspannen in de beauty & spa en genieten in het restaurant of de brasserie.

Zeeweg 52
info@zuiderduin.nl
072 - 750 2000 

Egmondia Appartementen

Egmondia appartementen heeft twee appartementen voor 4 personen. Rustig gelegen, op ca. 5 minuten lopen van zee en duinen en dichtbij het centrum. App.1 heeft een groot prive dakterras op het zuiden. App.2 is op de begane grond met een prive terras en tuin op het zuiden. 

Wilhelminastraat 25c, Egmond aan Zee
pensionegmondia@planet.nl
072 - 506 1503

Hoeve Vredesteijn

Hoeve Vredesteijn is een groepsvakantieboerderij op basis van zelfverzorging en heeft ruimte voor groepen tot 72 personen. Het is gelegen aan de rand van het Noordhollands Duinreservaat en het strand van Egmond-Binnen. Er is volop gelegenheid om te fietsen en te wandelen door de prachtige natuurgebieden in de omgeving. 

Herenweg 37, Egmond Binnen
info@hoevevredesteijn.nl
06 - 3714 8348

Ornstein Vakantiewoning

Ornstein vakantiewoning is een royaal huis voor maximaal 6 personen met grote tuin, prachtig gelegen aan de voet van de duinen. Ideaal voor liefhebbers van rust en ruimte. Ook bij regen zonnig! 

Weg naar de Bleek 8, Egmond aan den Hoef
egmondhouse@gmail.com
06 - 2296 5008

Lido appartementen

Bij Lido appartementen is het heerlijk genieten. Je staat zo op het strand en loopt het ook zo naar de gezellige winkelstraat van het dorp. 
De appartementen zijn gelegen boven Restaurant Van Speijk. Dit restaurant heeft een heerlijk terras, comfortabel interieur en een uitgebreide lunch- en dinerkaart. Tevens zijn er  meerdere restaurants op loopafstand.

Westeinde 1, Egmond aan Zee
lido@egmondappartementen.nl
072-750 2002

Hotel Golfzang

Hotel Golfzang ligt direct aan de boulevard op steenworp afstand van het strand.In de luxe kamers met balkon geniet je van een ontspannen verblijf. Een aantal kamers heeft een geweldig uitzicht over strand en zee. Dit maakt uw verblijf nog specialer! 

Boulevard Noord 8, Egmond aan Zee 
info@golfzang.nl
072 - 750 2010

De Klok vakantiewoning

De Klok heeft twee vakantieappartementen voor 4 tot 6 personen in het centrum van Egmond aan Zee, gelegen op slechts 75 meter van het strand. Kijk voor de faciliteiten, beschikbaarheid en prijzen op de website. 

Smidstraat 2, Egmond aan Zee
info@deklok.nl
06 - 5184 0246

Hotel de Vassy

Hotel de Vassy is een klein eigentijds strandhotel, gelegen op slechts 50 meter van het strand en direct aan de boulevard. Binnen enkele minuten wandel je naar het gezellige dorpskern van Egmond aan Zee, met vele winkeltjes en restaurants.

Boulevard Ir. de Vassy 3
info@vassy.nl
072 - 506 1573

 

 

Appartementen De Egmonden

Appartementen De Egmonden ligt aan de duinrand van Egmond aan Zee. Het is een prachtig, nieuw appartmentencomplex met 25 ruime vakantieappartementen geheel drempelvrij en van alle gemakken voorzien.

Sportlaan 4
info@de-egmonden.nl
072 - 750 2002

 


 


 

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen:

VVV Egmond

VVV Alkmaar

Webshop

Schoorl

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.