VVV partners Castricum

VVV heeft meerdere partners in Castricum. Hieronder vind je de aanbevelingen van de VVV wat betreft overnachten in Castricum.

Camping Bakkum

Op Camping Bakkum komen natuur, kunst en cultuur samen. Gelegen midden in het bos van het Noordhollands Duinreservaat vertoef je in een groene omgeving en vanaf de camping loop of fiets je zo door de duinen naar het strand. Voor alle kampeerliefhebbers is er plaats om een tent, vouwwagen, camper of caravan neer te zetten en te genieten van de natuur.

Zeeweg 31, Castricum
info@campingbakkum.nl 
0251 - 661 091 

Camping Geversduin

Camping Geversduin is een plek waar je aan alles kunt merken midden in de natuur te zijn. Een heerlijke camping in het bos waar je samen de natuur kunnen ontdekken. Kinderen kunnen buitenspelen in één van de vele natuurlijke speeltuintjes die overal te vinden zijn. Wat dacht je trouwens van een Boomhuis in de hoogte, een Groentehuisje of slapen in een echte Hobbitwoning?

Beverwijkerstraat 205, Castricum
Info@campinggeversduin.nl
0251 - 661 095

Van der Valk Akersloot

Het bruisende 4-sterren van der Valk Hotel Akersloot ligt zeer centraal in Noord-Holland, waardoor steden als Alkmaar, Haarlem en Amsterdam eenvoudig te bereiken zijn. Deze streek biedt een gevarieerd decor om in te wandelen, fietsen en kanoën. Bezoek ook de gezellige stranden in de nabije omgeving. Naast de moderne comfortabele kamers vind je bij van der Valk Hotel Akersloot een à-la-carte restaurant, buffetrestaurant, lounge, hotelbar en multifunctionele zalen.

Geesterweg 1a, Akersloot
akersloot@valk.nl
0251 - 361 888

 

 

Boerderijcamping De Sleutel-Hoeve

Boerderijcamping De Sleutel-Hoeve in Bakkum is een gezellige, rustige, schone camping en ligt op drie kilometer van het strand van Castricum en zo'n 400 meter van het Noord-Hollandse Duinreservaat. Met hart en ziel runt Pieter deze minicamping. Een gedeelte van de kampeerplaatsen is gedeeltelijk bestraat, speciaal voor caravans en campers.

Bleumerweg 20, Castricum 
info@sleutelhoeve.nl
06 - 8303 4141

 

Minicamping de Hooiberg

Camping de Hooiberg ligt in Bakkum op 3 km van de kust, tegen het Noord-Hollands duinreservaat en dichtbij het centrum van Castricum. Een geweldig gebied om te wandelen en te fietsen. Er zijn zowel door het duingebied als daarbuiten fiets- en wandeltochten uitgezet. Achter de brede duinen op nog geen 3 km afstand ligt het strand. Het duin en bos bereik je binnen 5 minuten.

Bleumerweg 12, Castricum
info@twiskdehooiberg.nl
0251 - 651 387

Strandhotel Zoomers

Wakker worden met het geluid van de branding en uitzicht over zee. In Strandhotel Zoomers pal naast de Hollandse duinen, ervaar je al het moois wat Castricum aan Zee te bieden heeft. Ontvlucht de drukte van de stad en kom avonturen sparen in deze prachtige omgeving. Het intieme strandhotel beschikt over stijlvol ingerichte duinkamers, strandkamers, HKliving suites en een HKliving appartement.

Zeeweg 10, Castricum
info@zoomers.nu
0251 - 653 625

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen:

VVV Castricum

VVV Alkmaar

Webshop

Egmond

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.