VVV partners Castricum

VVV heeft meerdere partners in Castricum. Hieronder vind je de aanbevelingen van de VVV wat betreft overige bedrijven in Castricum.

Huis van Hilde

Kom naar Huis van Hilde voor een spannende ontdekkingstocht door de archeologie van Noord Holland. In het hart van Huis van Hilde is een indrukwekkende tentoonstelling te zien over de archeologie en de bewoningsgeschiedenis van Noord-Holland. In de tentoonstelling sta je letterlijk oog in oog met mensen uit het verleden! 

Westerplein 6, Castricum
info@huisvanhilde.nl
023 - 514 3247

Sport- en Recreatiebad De Witte Brug

Sport- en Recreatiebad de Witte Brug biedt voor iedereen van jong tot oud ongekend recreatief zwemplezier. Voor zwemlessen, recreatief zwemmen, aqua gym en seniorenzwemmen. Zelfs de saunaliefhebbers kunnen terecht in “Sauna de Witte Brug”. Met de geboden faciliteiten en de sfeervolle entourage zijn alle ingrediënten aanwezig voor optimale ontspanning.

Jac. Rensdorpstraat 1, Castricum
info@dewittebrug.com
0251-653144

Bezoekerscentrum de Hoep

In Bezoekerscentrum De Hoep kan je op een leuke, boeiende manier alles ontdekken over het zuiveren van water en de Noord-Hollandse natuur. Er wordt uitgelegd uit hoe de duinen zijn ontstaan en in de Hoeptuin zijn de duinbewoners te zien en te horen. Je vindt er allerlei soorten planten, de vlindertuin, het paraboolduin, de vogelobservatiewand en de waterbel. 

Johannisweg 2, Castricum
dehoep@pwn.nl
0251 - 661 066

 

Hortus Bulborum

De Hortus Bulborum is de enige tuin ter wereld waar ruim 4000 verschillende soorten tulpen, narcissen, hyacinten en andere, veelal historische voorjaarsbolgewassen bloeien. In deze tuin worden oude bolgewassen voor het nageslacht bewaard die niet commercieel maar botanisch interessant zijn. De tuin geeft een overzicht van de ontwikkeling van deze voorjaarsbloemen door de eeuwen heen. De tuin is in het voorjaar geopend, houd de website in de gaten voor de openingstijden.

Zuidkerkenlaan 23a, Limmen
06 - 5340 0265

 

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen:

VVV Castricum

VVV Alkmaar

Webshop

Egmond

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.