VVV partners Castricum

VVV heeft meerdere partners in Castricum. Hieronder vind je de aanbevelingen van de VVV wat betreft eten en drinken in Castricum.

Restaurant/ Party locatie Johanna's Hof

Johanna’s Hof is al sinds 1933 een locatie op een prachtige plek in de bossen van het Noord-Hollands duinreservaat. Een restaurant dat bekend staat om haar gastvrijheid, gezelligheid en kindvriendelijkheid. Naast het à la carte restaurant zijn er feestzalen welke je kunt reserveren voor je feest of bijeenkomst. Johanna's hof organiseert je trouwdag, verjaardag, jubileum of bedrijfsfeest. 

Johannisweg 2, Castricum
info@johhof.nl
0251 - 652 486

 

Strandpaviljoen Zoomers

Gezellig even bijkletsen, borrelen, loungen, lunchen of dineren en ondertussen genieten van de ondergaande zon? Dat kan bij Strandpaviljoen Zoomers! De Zoomerse keuken is gebaseerd op een missie en dat is eerlijk en lokaal koken. Er wordt gekookt met veel biologische producten direct uit de streek. Dat is duidelijk te merken in smaak en beleving. 

Zeeweg 10, Castricum
info@zoomers.nu
0251 - 653 625

Snackbistro de Toren

Snackbistro de Toren staat al sinds 1983 bekend om zijn kwaliteit en smaak. Het merendeel van het aanbod is op ambachtelijke wijze gemaakt: van hamburgers tot aan grootmoeders gehaktbal uit de jus en de befaamde milkshake, die op traditionele wijze is bereid met zelfgemaakt Italiaans ijs. Ze zijn trots op hun zelfgemaakte kroketten; die moet je echt geproefd hebben. Je kan kiezen uit vele soorten. Elke donderdag is het  krokettendag. Dan eet je een kroket voor de helft van de prijs!

Geesterduinweg 42, Castricum
0251 - 650 568

Restaurant ' t Eethuysje

Restaurant 't Eethuysje is een mooi en gezellig restaurant, in een uniek pand op een prachtige locatie aan de Dorpsstraat in Castricum. Het mooie terras bevindt zich op een beschut idyllisch pleintje met vrij uitzicht op de historische dorpskerk. Zij bieden een verfijnde Nederlandse/internationale keuken en ze combineren de gerechten graag met bijpassende wijnen.

Dorpsstraat 53, Castricum
info@eethuysje.nl
0251 - 652 043

 

De Oude Keuken

Midden in het groen in Castricum, vind je De Oude Keuken, een sfeervol restaurant/Grand café in een rijksmonument. De Oude Keuken vormt het hart van de nieuwe woonwijk Dijk en Duin met aan de voorzijde een speeltuin en een dierenweide. Het restaurant wordt onder andere gerund door medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt. 

Oude Parklaan 117, Castricum
info@deoudekeuken.net 
0251 - 651 949

 

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen:

VVV Castricum

VVV Alkmaar

Webshop

Egmond

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.