VVV partners Bergen

VVV heeft meerdere partners in Bergen. Hieronder vind je de aanbevelingen van de VVV wat betreft winkelen in Bergen.

Odin Coöperatieve Supermarkt

Odin is een groeiende keten van biologische winkels. Hier vind je een uitgebreid assortiment dagelijkse boodschappen, met de prettige zekerheid dat alle producten afkomstig zijn uit de biologische en biologisch-dynamische landbouw.

Jan Oldenburglaan 11, Bergen
072 - 581 4694

 

G.A. Drieënhuizen

G. A. Drieënhuizen is een tabakspeciaalzaak in het centrum van het gezellige Bergen. Naast sigaretten en tabak verkopen zij ook souvenirs en schrijfwaren. Ook vind je hier een selectie VVV-drukwerken.


Stationsstraat 13, Bergen
ga_drieenhuizen@quicknet.nl
072 - 581 2882

Kunsthuis Marc Chagall

Kunsthuis Marc Chagall is voortgekomen uit een verzameling die gedurende zo'n 15 jaar werd opgebouwd. Naast het werk van Marc Chagall bieden zij sinds 2002 ook grafiek van Kees van Dongen aan. 

Lage Weidtje 5, Bergen
info@kunsthuismarcchagall.nl
06 - 188 87801

 

Profile Der Kinderen Fietsenwinkel

Bij Profile Der Kinderen kan je terecht voor fietsverhuur, fietsverkoop en reparatie. De fietsverhuur bestaat uit: Mountainbike's, A.T.B. elektrische fietsen, versnellingsfietsen, bakfietsen, tandems, ouder/ kind tandems, kinderfietsen, kindertrailers, hondenkarren, kinderzitjes (alleen met fiets ). Bezorgen is mogelijk.

Oosterweg 7, Bergen
info@rentabikebergen.nl

072 - 581 3505

Eerste Bergensche Boekhandel

De Eerste Bergensche Boekhandel is een geheel onafhankelijke boekhandel. Dat vind je terug in het assortiment. Behalve een uitgebreide collectie literatuur, poëzie, kinderboeken, geschiedenisboeken en kookboeken, vind je hier ook een bijzondere selectie aan architectuurboeken, kunstboeken en kunstenaarsboeken. 

Oude Prinsweg 11, Bergen
info@eerstebergenscheboekhandel.nl

072 - 581 2481

Boekhandel Thomas

Boekhandel Thomas is een sfeervolle, algemene boekhandel. Het personeel is goed opgeleid en heeft natuurlijk een passie voor boeken en lezen. Zij zullen je graag waar nodig helpen, informeren en indien iets niet op voorraad is, met de grootste aandacht, je bestelling verzorgen.

Stationsstraat 7-9, Bergen
info@boekhandelthomas.nl
072 - 581 2763

Bergense Melksalon

Steeds meer boeren runnen op hun erf een eigen winkel, zo ook de Bergense Melksalon. De boeren, leden van de coöperatie van CONO Kaasmakers, verkopen hier diverse varianten Beemster kaas, daarnaast allerlei soorten lokale producten zoals melk, eieren, zelfgemaakte vla, verse vruchtensappen, groenten en honing. 

Baakmeerdijk 15, Bergen
06-49685073

EP: W. van der Steen Electro

EP: W. van der Steen Electro is al jaren dé elektronica en witgoed specialist voor het kopen van o.a. je wasmachine, droger, koelkast, TV, laptop of tablet in de omgeving van Alkmaar, Bergen en Heiloo. Ook voor al je vragen over service en reparatie kan je natuurlijk bij hun terecht.

Breelaan 29, Bergen
electro.steen@planet.nl
072 - 581 2204

Tally-Ho

Tally-Ho heeft altijd een duidelijke stijl: sportief, modieus, vernieuwend en een tikje artistiek. Wanneer je binnenkomt, voel je je meteen welkom. Er heerst een gemoedelijke sfeer, mede door de inrichting. Deze winkel heeft veel leuke verrassende hoekjes, waardoor je niet het idee hebt dat je in een grote winkel shopt. Er is in deze vestiging ook aan de kinderen en mee-winkelende partners gedacht: kinderbankjes & speelgoed plus een grote houten leestafel, met boekjes en zelfs een I-Pad. Daarnaast ook een espressomachine voor een heerlijke kop koffie! 

Stationsstraat 21, Bergen
info@tally-ho.nl
072 - 589 4028

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen:

VVV Bergen

VVV Alkmaar

Webshop

Egmond

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.