VVV partners Bergen

VVV heeft meerdere partners in Bergen. Hieronder vind je de aanbevelingen van de VVV wat betreft overige bedrijven in Bergen.

Cinebergen

Op 21 november 1996 opende Filmtheater Cinebergen haar deuren in het historische monument ‘De Zwarte Schuur’, dat gelegen is op het bosrijke landgoed van ‘t Oude Hof in Bergen. Begonnen op rieten tuinstoelen werd er in 2008 grondig verbouwd en beschikt Cinebergen sindsdien over een schitterende filmzaal die ruimte biedt aan 100 zitplaatsen.

Eeuwigelaan 7, Bergen
info@cinebergen.nl
072 - 581 5914

Foets E-Bike verhuur

Bij Foets huur je de beste merken op e-bike gebied. Hierbij kan je rekenen op maximale betrouwbaarheid en comfort, gecombineerd met een groot bereik. Foets is een online bedrijf in de kuststreek van Noord-Holland. Zij werken zonder winkel. Foets bezorgt de fietsen op locatie. Heb je geen vakantieadres? Geen probleem, ze bezorgen ook op de PWN parkeerterreinen. 

Zijl 1, Bergen
info@foets.nl
06 - 235 08392

Kaasboerderij De Franschman

Tegen de duinen van het Noord Hollandse Bergen vind je Kaasboerderij de Franschman. Op het punt waar drie belangrijke wegen samenkomen, wordt er in de kaasmakerij op traditionele wijze kaas gemaakt. Daarnaast vind je hier ook de boerderijwinkel.

Herenweg 5, Bergen
info@kaasvanklaas.nl
072 - 581 8246

Museum Kranenburgh

Museum Kranenburgh beschikt over een uitgebreide boeiende diverse collectie van kunst en cultuurhistorische objecten. De collectie bestaat uit veel werk van leden van de Bergense school, maar ook van hedendaagse kunstenaars, fotografen, architecten, dichters en componisten. De schijnwerpers staan op kunstenaarsdorp Bergen, een plek met een bijna magische aantrekkingskracht voor schilders, schrijvers en musici. 
Naam fotograaf foto: Michel ClausHoflaan 26, Bergen
info@kranenburgh.nl
072 - 589 8927

Pesie Rent a Bike

Een fiets huren is het gevoel van absolute vrijheid en dé manier om de regio te ontdekken. Pesie Rent a Bike is jouw adres voor fietsverhuur in Alkmaar, Bergen en omgeving. Huur jouw E-bike, elektrische bakfiets, kinderfiets of stadsfiets eenvoudig online, bij bestellingen vanaf €50,- kunnen zij de fietsen op de door jouw gewenste locatie bezorgen. Als je de fiets(en) komt afhalen kan je bij de locatie in Bergen, gratis je auto parkeren – of direct opstappen bij de locatie in Alkmaar. 

Bergerweg 98-A, Bergen
info@pesierentabike.nl
072-202 9084/ 06-212 60635

Wasserij Dubbel Blank

Wasserij Dubbel Blank reinigt je wasgoed op een milieuvriendelijke en verantwoorde manier. Al vele tientallen jaren is Wasserij Dubbel Blank een begrip in Bergen en omstreken. Al het wasgoed wordt door de wasserij gehaald en gebracht met eigen vervoer. Tevens is er altijd de mogelijkheid om het wasgoed zelf te brengen en weer op te halen

Lijtweg 56, Bergen
info@dubbelblank.nl
072 - 581 2331

Adventure Trail

Met de Adventure Trail van Got2Move Adventure wandelen door de Bergense duinen, bossen en strand, fietsen door de duinen en pittoreske dorpjes waar het lijkt alsof de tijd heeft stil gestaan en tenslotte een ontdekkingsreis door de binnenstad van Alkmaar. Maar er is meer…. Aan alle activiteiten zijn spannende, uitdagende opdrachten verbonden en krijg je te maken met verschillende manieren van navigeren.

Kees Boekestraat 2, Alkmaar
info@adventuretrail.nl
06 - 5127 3568

 

 

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen:

VVV Bergen

VVV Alkmaar

Webshop

Egmond

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.