VVV partners Bergen

VVV heeft meerdere partners in Bergen. Hieronder vind je de aanbevelingen van de VVV wat betreft eten en drinken in Bergen.

De Oude Prins

Restaurant De Oude Prins is een van de best gewaardeerde Chinese restaurants in Bergen en bevindt zich in het centrum. Het restaurant is ingericht met een mooie, ruime en luxe entourage en biedt een scala aan mogelijkheden van een avondje uit tot een jubileum of bedrijfsfeest.

Breelaan 1, Bergen
info@deoudeprins.nl
072 - 581 2426

De Duinerij

Restaurant De Duinerij is een begrip in Bergen aan Zee en omgeving voor zowel de toerist, als ook de lokale bevolking. Het is idyllisch gelegen aan de schitterende boulevard van het karakteristieke kustdorpje Bergen aan Zee, een perfecte locatie voor een uitje met het hele gezin of als start- of eindpunt voor een romantische strandwandeling. Tevens heeft het restaurant een aparte zaal met fenomenaal uitzicht.

CF Zeilerboulevard 10, Bergen aan Zee
restaurant@deduinerij.nl
072 - 589 6099

Fabel's Eten & Drinken

Restaurant Fabel's is een gezellige, altijd drukke ontmoetingsplaats voor iedereen, zeven dagen in de week van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat. Het restaurant bevindt zich midden in het pittoreske Bergen, tegenover de Ruïnekerk.

Oude Prinsweg 9, Bergen
info@fabels-bergen.nl
072 - 581 4003

Landgoed Huize Glory

In 2011 opende Huize Glory het restaurant dat zich bevindt in de sfeervolle karakteristieke grote zaal. Tijdens een lunch of diner kan je er genieten van gevarieerde gerechten en een adembenemend vergezicht op Bergen aan Zee. Met mooi weer is het terras geopend alwaar het uitzicht over zee ongekend is! Ook kan je High-Tea’s met een uitgebreide keuze aan huisgemaakte lekkernijen reserveren.

Elzenlaan 2, Bergen aan Zee
info@huizeglory.nl
072 - 581 5396

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen:

VVV Bergen

VVV Alkmaar

Webshop

Egmond

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.