VVV partners Alkmaar

VVV heeft meerdere partners in Alkmaar. Hieronder vind je de aanbevelingen van de VVV wat betreft overnachten in Alkmaar.

The Fallon Hotel Alkmaar

Met een ligging in het sfeervolle centrum van Alkmaar, nabij de stranden van Bergen en Egmond aan Zee, luchthaven Schiphol en bruisend Amsterdam is The Fallon Hotel Alkmaar een perfecte keuze voor een luxe verblijf in een modern boutique hotel. Het boutique hotel is gevestigd in het voormalige gevangenisgebouw Schutterswei.

Prins Bernhardlaan 16, Alkmaar
receptie.thefallon@sheetz.nl
072 762 07 52

Camping Natuurlijk Genoegen

Camping Natuurlijk Genoegen ligt in een prachtige polder omringt door natuur, rust en ruimte. Een plek waar je kennis kunt maken met alle werkzaamheden op een biologische-dynamische melkveehouderij, een plek waar een ieder zich thuis kan voelen en waar je toch dat gevoel beleeft van 'ertussenuit zijn'. In de boerderijwinkel kan je terecht voor heerlijke producten van de boerderij. 

Driehuizerweg 2a, Driehuizen
natuurlijkgenoegen@hetnet.nl
072 - 504 4326

Nassau B&B

Bed and Breakfast Nassau is een vrijstaande bungalow en omgeven door een oase van rust, ontspanning en luxe in een winkelvriendelijke, historische en monumentale toeristische stad. Het onderkomen heeft een eigen ingang en is gelegen in een grote, zeer fraaie stadstuin. Gastvrijheid is hier alom, de gastheer heeft jarenlange ervaring in de horeca.

Nassauplein 19, Alkmaar
w_kaspers@upcmail.nl
06 - 2239 1401

Amrâth Hotel Alkmaar

Voor een kort of lang verblijf in het centrum van Alkmaar is Amrâth Hotel een uitstekende pied-à-terre. Het hotel ligt vlak bij het station en de historische binnenstad is aan de overkant van de singel. Kortom, een prima uitvalsbasis voor een dagje winkelen, uitgaan, dineren of om de omgeving te verkennen. Het hele jaar rond biedt het hotel de leukste arrangementen.

Geestersingel 15, Alkmaar
info@amrathalkmaar.nl
072 - 518 6186

King's Inn City Hotel

King’s Inn City Hotel is uniek in alle opzichten; de ligging in hartje Alkmaar, de inrichting (iedere kamer is anders!), de gemoedelijke sfeer, professionele service én de betaalbare prijzen. Heb je een beperkt budget of reis je met een groter gezelschap? Dan is het hostel de beste keuze. King’s Inn Brasserie staat voor Gezellig - Samen - Genieten. De brasserie is geopend voor ontbijt, lunch en diner.

Koningsstraat 6, Alkmaar
info@kings-inn.com
072 - 511 0112

Slapen aan het Fnidsen

Het appartement van Slapen aan het Fnidsen is gevestigd in een 17e eeuws woonwinkel-pand, op de hoek van de Sint Jacobstraat en het Fnidsen en heeft een eigen ingang aan het Fnidsen. Op de 1e etage zijn de comfortabele slaapkamer en de in Marokkaans stucwerk uitgevoerde badkamer gelegen. Op de 2e etage vind je een lichte en sfeervolle woonruimte met moderne, volledig ingerichte keuken.

Fnidsen 75B, Alkmaar
info@slapenaanhetfnidsen.nl
06 - 2153 5900


 

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen:

Overnachten in Alkmaar

VVV Alkmaar

Egmond

Fietsen in Alkmaar

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.