Versani

Versani is een MegaStore van vijfentwintig honderd vierkante meter waar je badkamers, keukens, tegels, sanitair en verwarmingen in alle prijsklassen kunt vinden. Zo kiest je weloverwogen de keuken of badkamer die voldoet aan jou wensen op het gebied van kwaliteit, smaak, stijl, kleur, materiaal, ruimte, vorm en functie. Binnen jouw budget! 

Badkamerstraat
De showroom van Versani heeft een grote ‘badkamerstraat’ die zeker de moeite waard is om doorheen te lopen. De badkamers zijn zeer afwisselend qua stijl en uitstraling en er zijn veel slimme ideeën in verwerkt. Veel aandacht is uitgegaan naar de plafonds en de verlichting. De showrooms hebben realistische afmetingen, zodat u een goed beeld krijgt van hoe het thuis kan worden.

Keukenshowroom
In de keukenshowroom van Versani staan veel verschillende keukens die regelmatig aangepast worden. Alles is up-to-date. Bij Versani vindt je de nieuwste trends en snufjes op keukengebied. Er is keuze genoeg voor écht elk budget.

Uitgebreide shop-in-shop
In de zeer uitgebreide shop-in-shop van Versani zijn allerlei bijzondere installatiematerialen te vinden, zoals verschillende verloopstukken, bijzondere aansluitmaterialen en probleemoplossende koppelingen. In de shop is ook een breed scala aan accessoires te vinden: kranen, douchesets, spiegels, handdoeken, enzovoorts. 

Voordeelzolder
Op de voordeelzolder van Versani vindt je douchecabines, baden, whirlpools, douchebakken, wandcloset, wastafels, fonteintjes, badmeubelen, keukenapparatuur en meer. Overproductie van fabrieken, faillissementspartijen en producten met schoonheidsfoutjes.
 Goederen door annuleringen van grote exportorders en ex-showroom producten. Het blijft altijd een verrassing wat er op de grote voordeelzolder van Versani staat. Hier een complete badkamer samenstellen gaat natuurlijk lang niet altijd, maar met een paar leuke items uit de voordeelhal, afgestemd op de rest van de badkamer, bespaar je toch al snel enkele honderden tot duizenden euro’s! En dat met omruil- en/of fabrieksgarantie, dus zonder risico! Het is leuk om er rond te struinen en wellicht loopt u tegen een koopje aan! De kortingen op deze artikelen kunnen oplopen tot wel 70%.

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.