Liever zelf varen?

Huur een bootje in de omgeving van Alkmaar

Botenverhuur het Ouweland (De Rijp)

Bij Het Ouweland kunt u boten huren die voorzien zijn van elektrische motoren. Je huurt hier al een bootje voor € 23 per uur.
De boten varen ongeveer 6 kilometer per uur. Doordat de motoren fluisterstil zijn, hoor je slechts het kabbelen van het water, waardoor je lekker onspannen van de prachtige Eilandspolder kan genieten.

Website: www.hetouweland.nl


Botenverhuur de Gouw (De Rijp)

In fluisterstilte varen in het gebied van de Eilandspolder om helemaal tot rust te komen en te genieten van de natuur, kortom; een heerlijk dagje uit. Dit kunt u doen met de fluisterboten van De Gouw. De boten zijn door iedereen te gebruiken, aangezien je geen vaarbewijs nodig hebt. Je huurt hier al een bootje voor € 22 per uur.

Website: www.degouw.nu/bootverhuur


Botenverhuur Café de Vriendschap (Driehuizen)

De fluisterboten zijn door iedereen te gebruiken, een vaarbewijs is niet nodig. De boten varen met een snelheid van 6 à 7 kilometer per uur en zijn makkelijk te besturen. Bij de fluisterboot ontvang je een uitgebreide vaarkaart van de Eilandspolder. Je huurt hier al een bootje voor € 20 per uur.

Website: www.devriendschapdriehuizen.nl/bootjesverhuur

 

Liever iets actiever op het water? Ook dat kan:

Fietssup

De Eilandspolder of Alkmaar ontdekken op de fiets-sup, het kan nu! Lekker rechtop zittend trappen op de pedalen terwijl je geniet van sloten, vaarten en plassen en prachtnatuur. 

Website: www.onzzz.nl

 

SupSchermer

Liever suppen door de Eilandspolder? Huur een SUP board bij SUP Schermer.

Website: www.supschermer.nl

 

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.