Bootje huren in Alkmaar

Liever zelf varen?

Huur een bootje in Alkmaar

Alkmaarse Bootjes Verhuur 

Je huurt al een bootje vanaf € 15,00 per uur, inclusief kussens en brandstof. Een vaarbewijs heb je niet nodig. Na een korte instructie kan je veilig het water op!

Bij de Alkmaarse Bootjes Verhuur is het mogelijk om een grachten boot te huren en door middel van routes Alkmaar eens van de andere kant te bekijken. Alkmaarse Bootjes Verhuur heeft verschillende boten die geschikt zijn voor 2 tot 8 personen.

Website: www.alkmaarsebootjesverhuur.nl
 

De Kraak

De Kraak Actief is sinds 1995 gevestigd midden in het historische stadscentrum van Alkmaar. Je huurt hier al een bootje voor €13,50 per uur
De Kraak Actief houdt zich, behalve met het verhuren van kano's, motorboten, fietsen, steppen en feestartikelen, ook bezig met het verzorgen van complete groepsarrangementen.

Website: www.dekraak.nl


Green Joy

Greenjoy biedt een volledig geautomatiseerde mogelijkheid om tegen de scherpste prijs samen met familie of vrienden heerlijk te varen en zo te genieten van het moois dat de Nederlandse wateren te bieden heeft. Je huurt hier een bootje vanaf €20 per uur.

Website: www.greenjoy.nl

 

De Kaassloep

Met “de KaasSloep”, een comfortabele sloep voorzien van veel gemakken zoals kussens, tafel en sfeerverlichting, kun je genieten van diverse tochten in en rond Alkmaar. De sloep is geschikt voor 4-6 personen. Je kan ook zelf bepalen welke route je wil varen. “De KaasSloep” onderscheidt zich door maatwerk. 

Whatsapp bericht naar schipper Dinant: 06 53918129.

* Denk om elkaar, houd het water schoon en veroorzaak geen overlast. 

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen:

Ontdek Alkmaar in 24-48 uur

Wandelen in Alkmaar

Eten en drinken

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.