Thups Pizzabakkerij en delicatessenwinkel

Bij Thups houden ze van pizza én dat proef je. De pizza's zijn niet voor niets award winnaars! Vanuit pure passie zijn ze bij Thups dagelijks bezig om een zo lekker mogelijke pizza maken voor jou. Daarom wordt er veel aandacht besteed aan het deeg wat minimaal 48 uur rust voordat de pizza in de oven gaat. Ook bij de toppings kiezen ze altijd voor het beste van het beste  en dat proef je. Echte mozzarella, gorgonzola en parmezaanse kaas, heerlijke gedroogde ham en verschillende salami’s. En niet te vergeten: verse groenten! 

Op de Laat is momenteel de gave pizzabar mét delicatessenwinkel geopend! Uiteraard worden de pizza's ook nog steeds kakelvers bij je thuisbezorgd. 

Naast de welbekende pizza’s (die straks gebakken worden in een houtoven), zet Thups lekkere, creatieve en gezondere gerechten op de kaart vol met vezels en kleur. Bijvoorbeeld een romige haverrisotto met groene groentes van het seizoen of een pompoenlasagne. Comfort food in een gezond jasje. Natuurlijk ook voldoende opties voor vega en vegan liefhebbers. De kinderkaart staat ook vol met lekkere voedzame gerechten. Ze gebruiken alleen producten waar wij de oorsprong van kennen en waar wij helemaal achter staan. We schenken heerlijke wijnen en bieren maar we zorgen ook voor een bijpassende non-alcoholische kaart met dranken die niet gaan vervelen. Denk aan bijpassende theeën en eigengemaakte Kombucha of Kefir cocktails. Ook voor bij de borrel is er een uitgebreide kaart met smaakvolle borrelplanken.

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.