Theater

Taqa Theater de Vest

TAQA Theater De Vest is met zo'n 350 professionele- en amateurbespelingen per jaar hét culturele hart van Alkmaar en omgeving. Met een passie voor podiumkunsten wil de organisatie het leven van alle inwoners in de regio Alkmaar verrijken en mooier maken door het bieden van kunst, cultuur en beleving. TAQA Theater De Vest is méér dan een theater. De ruimten worden ook verhuurd voor congressen, feesten en partijen. Jaarlijks bezoeken meer dan 300.000 gasten het theater voor een van de vele events.

Vrij zijn

Sinds 2011 is de stichting A.F. Vrij Zijn uitgegroeid tot een vrijwilligersorganisatie met meer dan 100 vrijwilligers. Een onderdeel van de stichting is het Vrij Zijn theater. Het theater zet sinds 2012 jaarlijks drie theaterproducties op de planken op onze eigen locatie in Alkmaar. De geschiedenis van Alkmaar wordt op een moderne en spannende manier vertelt.

HAL25

HAL25 is een culturele broedplaats met industriële vormgeving, groengeurende tuinen en huiselijke knusheid. En dat midden in hartje Alkmaar!

Vaak genoeg vinden hier theatervoorstellingen plaats. Op dit moment is de agenda gevuld met Peep Performances en Peeshows. Zeker de moeite waard om eens langs te komen! 

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen:

Evenementen

Overnachten in Alkmaar

Varen in Alkmaar

Omgeving

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.