-

Spellenspeciaalzaak de Spellentoren

Bordspellenwinkel De Spellentoren heeft een ruim assortiment aan o.a. familiespellen, educatieve spellen, strategische spellen en expertspellen. Daarnaast worden er ook legpuzzels en denkspellen (breinbrekers) verkocht.    

“Bordspellen zijn altijd mijn hobby geweest” vertelt Sebastiaan (eigenaar) enthousiast.“Hoe leuk is het dat ik nu van mijn hobby mijn werk kan maken! Mijn streven is om mensen weer bij elkaar aan tafel te krijgen, in plaats van dat ieder afzonderlijk op de computer, tablet of telefoon bezig is. Het spelen van bordspellen zorgt voor gezelligheid en qualitytime binnen het gezin, de familie of vriendengroepen”.    

Sebastiaan geeft je de mogelijkheid om een spel eerst eens te bekijken. Hij legt het open voor je op tafel en geeft daarbij uitleg over de spelregels, zodat je precies weet wat je aanschaft en of het past bij jouw wensen. Je kunt vrijblijvend een spelletje komen spelen in de winkel. Ook worden er regelmatig spellenavonden georganiseerd in samenwerking met het Alkmaars koffiehuis.    

De klanten die de weg naar de Spellentoren al hebben weten te vinden kijken hun ogen uit. Veel mensen hebben er geen idee van hoeveel verschillende bordspellen er verkrijgbaar zijn, en ze vinden het een groot pluspunt dat ze eerst kunnen zien wat ze kopen en uitgelegd krijgen hoe een spel werkt. Redenen genoeg dus om er eens binnen te lopen!   

 

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.