Download hier de Warme Winter Wandeling
Warme Wintermaanden wandeling

WinterWandeling

Geniet van de Warme Winter Wandeling door de sfeervol verlichte binnenstad, langs fotogenieke hotspots. Wedden dat je non-stop mooie plaatjes schiet, als je wandelt langs de fotokaders, lichtobjecten, de schaatsbaan, kerstbomen of de verlichte letters van Alkmaar. Ideaal te combineren met een dagje shoppen, winterse activiteit of een bezoek aan de gezellige horeca!

De plattegrond is gratis verkrijgbaar bij de Alkmaar Store/ VVV in het Waaggebouw, of hier te downloaden.

Warme Winter Wandeling Winactie

Warme Winter Wandeling Winactie
Leg de magie van de winter in Alkmaar vast en deel het met ons! Plaats jouw mooiste winterse plaatje op je feed of in je stories en tag ons met @alkmaarprachtstad en gebruik de hashtag #warmewintermaandenalkmaar. Wat kun je winnen? Maak tweemaal kans op een prachtig Alkmaar pakket ter waarde van EUR 150! De gelukkige winnaars ontvangen hun prijs persoonlijk op het hoogste puntje van de Waag - een unieke locatie - normaal gesproken niet toegankelijk voor publiek.

Hoe doe je mee? Simpel! Volg deze stappen:

  • Deel jouw winterse foto op je feed of in je stories.
  • Tag @alkmaarprachtstad en gebruik de hashtag #warmewintermaandenalkmaar.

Op maandag 18 december (ronde 1) en maandag 8 januari (ronde 2) selecteren we een aantal adembenemende winterplaatjes, en jouw foto kan daarbij zitten! Via een poll kan iedereen stemmen op zijn favoriete foto. De spanning stijgt, want misschien is jouw winterse snapshot wel de absolute favoriet! Uiteraard mag je familie en vrienden oproepen om op jou te stemmen. Op 21 december en 11 januari worden de winnaars bekend gemaakt. De plattegrond is gratis verkrijgbaar bij de Alkmaar Store/ VVV in het Waaggebouw, of hier te downloaden.

Dus trek je warmste winterjas aan, neem je camera mee en deel de prachtige winterse sfeer van Alkmaar met ons. Veel succes en geniet van de warme wintermaanden in Alkmaar! #alkmaarprachtstad #warmewintermaandenalkmaar

Misschien vind je deze artikelen ook leuk om te lezen:

Uitagenda

Hofjes Alkmaar

Eten en drinken

Winkelen

Volg @alkmaarprachtstad ook op Instagram

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.