SOEPP

SOEPP is je hipste vriendin en liefste oma tegelijkertijd.

Inmiddels is Soepp bijna een begrip in Alkmaar en als ze in Amsterdam zouden zitten, zouden ze hippe foodies zijn. Nu zijn zij gewoon nuchtere West-Friezen die helemaal gek zijn op lekker, vers en gezond eten. Met liefde staan zij elke dag in de keuken, te roeren boven een mega grote pan soep.

Zij stoppen niet alleen liefde in hun eten, maar ook uitsluitend biologische producten. Ze zijn 100% vegetarisch en er zijn ook altijd vegan opties bij hun te verkrijgen. Soepp natuurlijk, maar ook een salade, vegetarische burger of curry. Je hoeft je niet bezwaard te voelen als je een suiker-, gluten- of lactosevrij dieet volgt. Zij vinden dat niet moeilijk en passen hun gerechten aan op jouw wensen.

Elke dag hebben ze een wisselend menu zodat ze kunnen inspelen op seizoensproducten en zelden iets hoeven weg te gooien. Beter voor de aarde, want dat vinden zij belangrijk, net zoals maatschappelijk ondernemen en samenwerken met duurzame initiatieven.  Ze zijn op dit moment bezig met het creëren van een kookboek voor het goede doel genaamd Soepp Bindt. Daarnaast zijn ze ook een vintage winkel; ze verkopen alle spullen die ze hebben.

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.