Showman's Fair Alkmaar

Drie dagen lang is er theater, muziek, dans, film, cabaret en bijzondere acts. Een verrassend festivalavontuur in het Alkmaarse groen. In 2021 heeft het culturele festival voor het laatst plaatsgevonden en dit jaar zal het ook weer georganiseerd worden van 25 t/m 27 augustus.

Showman's Fair Alkmaar, Showman's Fair AlkmaarderHout, Evenementen Alkmaar, Cultuur in Alkmaar, Uitagenda Alkmaar, Festivals in Alkmaarder Hout, Culturele evenementen, theater in Alkmaar

Showman's Fair Alkmaar

Ga mee op avontuur in de wereld van Showman's Fair. Een smaakvolle cultuurbelevenis in het Alkmaarse groen. Laat je leiden door een mysterieuze stem, die je meeneemt langs grote open circustenten waar bekende artiesten én nieuwe helden uit verschillende disciplines het podium bestormen.

Alles bij elkaar vormt het een avontuurlijk festivalspektakel. Een verrassende reis met bijzondere acts, voorproefjes van het komende culturele seizoen in Alkmaar en meer.

Van koffietafel tot late night-arrangement

Voor de vroege vogels begint De Koffietafel om 09.30 uur en is er koffie en thee, gebak en verrassende korte (muziek)acts. Vervolgens is om 12.00 uur de Lunchtafel, ‘s middags om 15.00 uur begint het Kinderprogramma en daarna het uitgebreide Diner-arrangement, voorzien van drie optredens, een 3-gangen diner en drankjes.

Voor de mensen die ‘s avonds lekker actief zijn, is er het ‘Late Night-arrangement’, met twee optredens, drankjes, snacks en live muziek als slotact. 

Alle tijden en prijzen zijn te vinden op showmansfair.nl/alkmaar.

De Cultuurmarkt

Voor bezoekers die benieuwd zijn naar het komende Alkmaarse cultuurseizoen is er vóór de ingang van het festivalterrein een gratis toegankelijke ‘cultuurmarkt’, waar je kunt kennismaken met de verschillende culturele instellingen zoals TAQA Theater De Vest, Podium Victorie, Artiance, Stedelijk Museum Alkmaar en Kunstuitleen Alkmaar een kraampje hebben.

Ook hier wordt de bezoeker verrast met een aantal theatrale acts . Er is ijs te koop én verse ambachtelijke koffie.

Showman's Fair Alkmaar

Drie dagen lang vol bijzondere optredens, rijkgevulde arrangementen met eten en drinken, gezelligheid aan de grote lange tafels en verwondering in de prachtige open theatertenten.

Het nieuwe festival waarop een divers, cultureel aanbod wordt gepresenteerd. Uit de regio én daarbuiten. Showmannen, showvrouwen, cirque fantastique, acts, muziek, theater, kunst: alle ingrediënten voor een magistrale festivalervaring zijn aanwezig.

Naast een aantal bekende artiesten veroveren ook lokale helden het podium. Jong en oud: alles door elkaar. Gezamenlijk eten en drinken aan een lange tafel, terwijl de show verder gaat.

Misschien vind je dit ook leuk:

Eten & drinken in Alkmaar

Evenementen Alkmaar

Ontdek je eigen stad

Overnachten in Alkmaar

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.