Samen in de keuken

Samen in de Keuken is een verrassende delicatessenwinkel en al meer dan 10 jaar een begrip in Alkmaar. Begonnen in de Hekelstraat en sinds 2020 op het Fnidsen 76A, in dit karakeristieken pand met uitzicht op de Waag vind je verrassende, biologische, culinaire cadeaus en delicatessen. Hun inspirerende winkel staat vol met olijfoliën, balsamico’s en azijnen van de tap. Ook voor Italiaanse en Spaanse delicatessen speciale wijnen, likeuren of kruidenmixen.

Je kan ook bij hun terecht voor heerlijke bakmixen, zoals onze wereldberoemde appeltaartmix van GRANNY,s, bonbons,fudge, Italiaanse koekjes, cannoli’s en heel veel verschillende soorten losse thee.

Zij hebben bijzondere kruidenmixen, maar ook de worsten van Brandt&Levie en meer! Kortom alles voor feestjes, borrels met familie en vrienden, etentjes en cadeaupakketten voor elke gelegenheid!

Maar er is meer, zo houden zij regelmatige proeverijen en serveren ze een uitgebreide Hightea op hun grote verzameling brocante servies met eindeloos veel verschillende potjes thee!
Daarnaast maakt Samen in de Keuken van je feestje een FEEST!
Luxe hapjes,Tapas, salades, paëlla, Italiaanse pasta’s en hapjes of een 1001 nacht Buffet Zij maken graag een voorstel op maat!

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.