Radio Bakker Alkmaar

Radio Bakker Alkmaar: uw elektronica specialist.

Radio Bakker Alkmaar onderscheid zich van alle andere zaken in de regio door een eigen servicedienst en jarenlange ervaring en vakkundigheid. Radio Bakker Alkmaar is al sinds 4 oktober 1968 actief.

De mogelijkheid is er om uw apparaat vandaag nog thuis te bezorgen. Wel zo handig als uw koelkast er opeens mee stopt. Ook de installatie van een heel aantal apparaten is nog steeds gratis. (vraag naar uw mogelijkheden en voorwaarden)

Installatie service
De professionele installatie service is er voor jou en je bedrijf. Een TV ophangen, een audio systeem installeren, de wasmachine boven installeren of een vaatwasser inbouwen. Ook voor jouw bedrijf TV’s installeren of narrowcasting voor een fantastische presentatie van je bedrijf. Dit behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Overzichtelijk assortiment
In de winkel van Radio Bakker Alkmaar vindt je een overzichtelijk assortiment. Ze zijn één van de grootste specialisten van Nederland in de merken Loewe en Bose; met alle toebehoren zoals meubels en bevestigingsmaterialen. Ook hebben ze alle andere bekende merken zoals Samsung, Philips, LG, Sony, Panasonic, Sonos, Marantz, Miele, AEG, Bosch, Liebherr en Dyson. Het voordeel van een bedrijf zonder hoofdkantoor zorgt ervoor dat naast de in de winkel gepresenteerde apparaten ook andere apparaten snel te leveren zijn, vaak al in 1 tot 3 werkdagen.

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.