Racesquare Alkmaar

Bij Racesquare Alkmaar kun je ervaren hoe het is om te racen in een racesimulator! Je vindt er meer dan zestig racesimulatoren en neemt het per race met twintig deelnemers tegelijkertijd tegen elkaar op. De marshall verzorgt tijdens de race livecommentaar en biedt persoonlijke begeleiding, waardoor ervaring met racen dus niet vereist is. Je kunt het dus zo moeilijk maken als je zelf wilt en bent zelf vrij om te kiezen of je bijvoorbeeld wilt schakelen, of dat je gebruik maakt van hulpmiddelen. De ervaren medewerkers van Racesquare helpen je met alle instellingen, zodat deze beleving voor iedereen geweldig is, ongeacht je ervaring.

4D-elementen zoals rook, lichteffecten en force feedback maken jouw race experience levensecht. Zo word je gewaarschuwd voor crashes en gele vlag-situaties. Het is mogelijk om tijdens de race via de headset met de andere deelnemers en de marshall te praten. Gedurende de wedstrijd zijn alle (race)namen voor iedereen zichtbaar, zodat je goed kunt zien wie op welke positie ligt. Niemand minder dan Tom Coronel voorziet je tijdens de race van tips vanuit de virtuele pitstraat.

Tijdens je bezoek kun je op het horecaplatform terecht voor een drankje en een hapje, terwijl je de virtuele race op grote schermen kunt volgen. En voor de nieuwste Formule 1-merchandise, kun je na afloop een kijkje nemen in de shop.

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.