Proeflokaal De Kleine Deugniet

Proeflokaal de kleine Deugniet is een mooi ouderwets bruin cafe, sinds 3 jaar gelegen aan de Gedempte Nieuwesloot, waar de gezelligheid op de eerste plaats komt en volop word geserveerd. De ruggengraat van dit prachtige cafe zijn de vele speciaalbieren uit alle uithoeken van de wereld. Denk hierbij, naast lokale bieren, aan Amerika, Rusland en Estland en vele andere landen. Er worden 17 bieren van tap geserveerd, waarvan 3 op 12 graden. Dit is voor een aantal bierstijlen, zoals Stouts, Barley Wines en Barrel-Aged bieren, een absolute must. Daarnaast is het proeflokaal officieel ambassadeur voor diverse brouwerijen waardoor er vaak exclusieve bieren aangeboden kunnen worden. Door de grote omloop van de tapbieren zijn er vaak veel wisselingen en dus weer nieuwe bieren om te komen proberen!

Drink je graag een wijntje? Geen probleem, er worden ook lekkere wijnen geschonken om gezellig mee te borrelen. Een uitstekende locatie voor een feestje of bedrijfsborrel! De muziek is relaxed en blijft op de achtergrond; zodat men ook in het weekend nog gewoon kan zitten en kletsen.

Kom gezellig een keer een langs en laat het personeel een biertje op maat voor je uitzoeken. Er is voor ieder wat wils en de tapbieren kan je altijd even proeven voor je besteld. Er is voor iedereen plek, en je kunt het zo gek of duur maken als je zelf wenst.

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.