PHIE Art Jewels

De sieraden van PHIE Art Jewels zijn nergens mee te vergelijken. De exclusieve handgemaakte sieraden worden allemaal vervaardigd in eigen atelier. Onze goudsmederij bevindt zich in de Hekelstraat in Alkmaar. Hier ontwerpt goudsmid Sophie Jong haar unieke sieraden.

De winkel ademt een nostalgische sfeer door de eeuwenoude houten plafondbalken en een prachtige gemetselde muur. Het pand werd in 2002 volledig gerestaureerd en geschikt gemaakt voor de goudsmederij. De vitrines die speciaal voor dit atelier zijn ontworpen maken het geheel compleet.

Authentiek vakmanschap wordt bij Phie Art Jewels gecombineerd met kwalitatief hoogwaardige materialen die in fantasierijke details verwerkt worden.  De ontwerpen hebben vaak een koninklijk tintje.  Zilver, geel- en roodgoud worden gecombineerd met saffier, topaas, rozenkwarts, amethist, maansteen. Verschillende gekleurde diamanten zorgen voor verrassende nuances. Alles wordt vormgegeven in een prachtige stijl en uiteraard met de hand gemaakt.

De sieraden van PHIE kenmerken zich door de organische en weelderige stijl. Ieder juweel is een kunstwerk op zich. Gemaakt om gedragen te worden. 

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.