Pesie Rent a Bike

Pesie Rent a Bike is het adres voor fietsverhuur in Alkmaar, Bergen, Egmond en Schoorl. Ze hebben een locatie aan de Bergerweg en in de Veerstraat in het centrum van Alkmaar, het ideale startpunt voor elke fietstocht.

Fietsen is vrijheid. Daarom doen de medewerkers van Pesie Rent a Bike er alles aan om je zo goed en comfortabel mogelijk op weg te helpen. Het moderne fietsenaanbod voldoet aan alle fiets eisen en -wensen. Betrouwbare e-bikes met een groot bereik, veilige elektrische bakfietsen voor ouders met kleintjes of splinternieuwe citybikes voor de fietsliefhebber, binnen de ruime collectie Gazelle-huurfietsen vind je altijd het model dat bij jouw vakantie of dagje uit past. Stuur naar de gezellige terrassen van Bergen, verken het prachtige duingebied of haal een frisse neus in de schitterende open polders van Noord-Holland.

Pesie Rent a Bike heeft 2 locaties in Alkmaar..

 • Veerstraat 14A, 1811 LB Alkmaar
  Verblijf je in het centrum? Dan is deze locatie ideaal! Deze locatie van Pesie Rent a Bike vind je namelijk in de sfeervolle binnenstad van Alkmaar. Een ideaal startpunt voor jouw fietstocht binnen Alkmaar, richting het groene Land van Leeghwater of richting de kust. 
  Huur je hier je fiets? Breng voor, na of tijdens je fietstocht een bezoek aan de bruisende binnenstad met gezellige horeca en het diverse winkelaanbod. 
   
 • Bergerweg 98A, 1817 MN Alkmaar 
  Huur je op deze locatie je fiets, ben je met 20 minuten aan de kust en binnen een kwartier in de binnenstad! Natuurlijk kun je ook vanuit deze locatie het groene polderlandschap en de pittoreske dorpen van het Land van Leeghwater ontdekken.
  Extra handig: Op deze locatie van Pesie Rent a Bike kun je gebruikmaken van de Free Park & Bike-service; parkeer gratis op het grote parkeerterrein! 

Beide locaties van Pesie Rent a Bike zijn dagelijks geopend van 9:00 tot 19:00 uur.

Liever je huurfiets laten bezorgen? Ze brengen jouw fiets(en) graag bij je langs of op jouw vakantieadres. 

Volg Pesie Rent a Bike op Instagram om al helemaal in de fietsstemming te komen!

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.