AlkmaarPas 2024 nu verkrijgbaar met vernieuwde voordelen.

De AlkmaarPas 2024 is weer verkrijgbaar! Zowel online als bij diverse verkooppunten, waaronder de bibliotheek, Alkmaarstore (VVV) en Primera, kan de AlkmaarPas voor slechts €15,- worden aangeschaft (of €13,50 in abonnementsvorm). Deze pas biedt niet alleen vertrouwde voordelen, zoals toegangstickets voor Vue en Filmhuis Alkmaar, maar ook een reeks nieuwe acties zoals een warme drank naar keuze bij Kaldi Alkmaar en een schaatsticket voor het Waagplein. Daarnaast krijg je gedurende het hele jaar gratis toegang tot Stedelijk Museum Alkmaar!

De groeiende vraag naar lokale acties en voordelen in Alkmaar wordt beantwoord met de lancering van de AlkmaarPas 2024. Dit komende jaar biedt de AlkmaarPas een veelzijdig assortiment van producten en diensten, waarbij kunst en cultuur hand in hand gaan met aanbiedingen van lokale winkeliers, sportlocaties en de Alkmaarse horeca. Door de AlkmaarPas aan te schaffen, geniet je een jaar lang van exclusief voordeel bij jou in de buurt.

Naast de groeiende vraag, groeit ook het aanbod van lokale acties en voordelen. Lisanne Schmidt, projectmanager AlkmaarPas, deelt het volgende: "We zijn verheugd om de inwoners van Alkmaar opnieuw te voorzien van fantastische lokale voordelen. Naast de bekende kortingen hebben we nieuwe en verrassende aanbiedingen toegevoegd, zodat de AlkmaarPas nog aantrekkelijker wordt. Onze ambitie voor 2024 is om het aanbod te verruimen en de bekendheid te vergroten. Bovendien gaan we de digitale transformatie doorvoeren om de gebruikservaring te verbeteren. Hoe dit er precies uit gaat zien? Dat wordt vervolgd!"

Ook Wethouder Robert te Beest is te spreken over het groeiende aanbod op de AlkmaarPas: “Steeds meer ondernemers sluiten zich aan bij deze succesvolle kortingspas, waardoor de AlkmaarPas een onmisbaar instrument wordt voor het ontdekken en ondersteunen van lokale bedrijven en initiatieven. Als gemeente kunnen we hier alleen maar trots op zijn.”

Grijp deze kans om Alkmaar te ontdekken en te genieten van exclusieve voordelen met de AlkmaarPas 2024. Verken, bespaar en maak van 2024 een jaar vol onvergetelijke ervaringen! Voor meer informatie en aankoopmogelijkheden, kijk op www.alkmaarpas.nl of scan de QR-code.

  De Alkmaar Pas   

 

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.