Groepsaccommodaties in Alkmaar

Kun jij ook geen genoeg krijgen van Alkmaar? Om de stad helemaal te ontdekken, moet je langer dan één dag blijven. Daar hoort natuurlijk een overnachting bij! Alkmaar kent ook verschillende groepsaccommodaties met ieder zijn eigen charmes en karakter.

Familie Hotel Alkmaar

Ruime appartementen voor 4-6 personen en 1- 2- en 3- persoons kamers, midden in het gezellige hart van de mooie historische stad Alkmaar. Alle hoogtepunten van Alkmaar, zoals de Waagtoren, de kaasmarkt, het biermuseum en de vele prachtige hofjes en grachten bevinden zich in de directe omgeving.

Payglop 17-19, 1811 HM Alkmaar


 


 

De Fryhof

Boerderij 'De Fryhof' gelegen in de Noord-Hollandse Eilandspolder, biedt je 6 unieke kamers, ruime woonkamer en goed geoutilleerde keuken. Vlakbij Alkmaar. Leen, Gerda en Anita Boerkoel bieden je de mogelijkheid hun riant verbouwde boerderij, met zowel binnen als buiten veel ruimte, in z’n geheel te huren. De accommodatie is zowel geschikt voor zakelijke bijeenkomsten als voor groepen in familie- of vriendenverband.

Meerdijk 5, 1843 KB Grootschermer

 

De Bietenhaven

Logeren met een groep groot of klein dat kan in deze vakantieboerderij! De Bietenhaven biedt overnachting voor groepen t/m 30 personen als wel aan een kleine groep vanaf 6 in de midweken. Deze  recreatieboerderij wordt uitsluitend aan 1 groep verhuurd, daardoor is de boerderij exclusief voor jouw groep! De Bietenhaven is gelegen in de unieke droogmakerij de Schermer, in de kop van Noord-Holland nabij Alkmaar.

Noordschermerdijk 7, 1842 EL Oterleek
 

Hotel Alkmaar

Hotel Alkmaar biedt prachtige kamers met een fantastische ligging vlak aan de A9 en nabij het centrum. Voor iedereen is er een keuze qua kamer, om je zo thuis mogelijk te laten voelen. Een tweede huis, waar alles voor je wordt gedaan! Bij binnenkomst zal je merken dat Hotel Alkmaar een gezellig, fijn en warm hotel is met 9 familiekamers. Het gastvrije personeel staat altijd voor je paraat! Je zult zich snel thuis voelen bij onze Alkmaarse Hotel Alkmaar Familie.

Arcadialaan 6, 1813 KN Alkmaar

Landelijk Genieten

Op een unieke plek in de Mijzenpolder (Noord-Holland) aan het einde van een doodlopende weg de polder in, ligt de Anna Hoeve, een vakantieboerderij direct aan het water.  Naast de Anna Hoeve is een overdekte buitenplaats met houtkachel en stenen BBQ en altijd een plekje in de zon met diverse zitjes rondom de boerderij. Ook is er een aparte multifunctionele ruimte voor diverse arrangementen zoals Yoga. Het is hier op en top genieten van de natuur, rust en vrijheid. Geen verkeer, volop privacy en het hele huis (200m2) voor jou alleen!

Vrouwenweg 2, 1636 WD Schermer

Liever ergens anders overnachten?

Alkmaar heeft genoeg keuzes voor als je een nachtje wilt blijven slapen, we hebben ook leuke B&B's, hotels en andere unieke plekken om te overnachten. Bekijk hier alle overige accomodaties.

Misschien vind je deze artikelen ook leuk om te lezen:

Evenementen

Musea

Winkelen in Alkmaar

Fietsen, Wandelen en Varen

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.