Congres- en vergaderlocaties

Er zijn ook verschillende congres- & vergaderlocaties te vinden in Alkmaar. Raak geïnspireerd!

AFAS Stadion

Natuurlijk ken je het AFAS Stadion als de thuisbasis van AZ Alkmaar, maar wist jij dat je ook kunt vergaderen in dit stadion? Het AFAS Stadion beschikt over meerdere professionele ruimtes voor een vergadering, training, workshop of presentatie. De ruimtes zijn apart of gecombineerd te gebruiken en bieden ruimte voor alle mogelijke vergaderopstellingen. Het is ook mogelijk om je vergadering in (een deel van) Grand Café Van Gaal te houden, maar je kunt ook een volledig rustige ruimte creëren.

Stadionweg 1, 1812 AZ Alkmaar

Amrâth Hotel Alkmaar

Amrâth Hotel Alkmaar vormt een uitstekende locatie om een vergadering of conferentie in het centrum van Alkmaar te combineren met een ontspannen overnachting. Het hotel is door de centrale locatie de perfecte uitvalsbasis om na uw business meetings tot rust te komen.

Geestersingel 15, 1815 GA Alkmaar

 

 

 

Hotel Alkmaar

Hotel Alkmaar beschikt over 8 modern ingerichte vergaderzalen. Alle zalen zijn voorzien van airconditioning, minibar, telefoon en draadloos internet. Tevens staat in alle zalen een espressomachine, zodat je elke keer een vers gemalen kopje koffie kunt nuttigen. Audiovisuele middelen kunnen op aanvraag verzorgd worden. Alle zalen beschikken over daglicht. Gecombineerd hebben de zalen een maximale capaciteit van 200 personen. 

Arcadialaan 6, 1813 KN Alkmaar

 

The Fallon Hotel Alkmaar

The Fallon Hotel Alkmaar beschikt over 3 grote vergaderzalen en 1 multi functionele feest- en congreszaal. Alle vier de zalen hebben een standaard zaaluitrusting. Geniet van een ontspannende bijeenkomst met een 8, 12 of 32-uurs vergaderarragement in een plenaire vergaderruimte. De sessies kunnen aangevuld worden met een culinair arrangement of een overnachting in het moderne boutiquehotel.

Prins Bernhardlaan 16, 1815 JG Alkmaar

King's Inn Hostel

Wil je jouw zakelijke relaties of personeelsleden voor een langere periode onderbrengen in een goede accommodatie? De diverse kamers van het King’s City Hostel zijn uitermate geschikt voor de long stay. Wat jouw wensen op het gebied van lang verblijf ook zijn, in onze accommodatie ben je verzekerd van een perfect verzorgd lang verblijf.

Koningsstraat 6, 1811 LV Alkmaar

Genegen

Voor jouw vergadering, training, cursus of workshop iets anders dan de standaard kantoorinrichting?
Vergader in een karakteristiek pand bij het centrum van Alkmaar. Van een simpele seat met koffie tot een volledig verzorgde dag. 

Geesterweg 9, 1815 CR Alkmaar 

TWO70

TWO70 is dé locatie in Alkmaar voor een bijeenkomst, vergadering of congres. Deze locatie is speciaal bedoelt voor een van deze activiteiten, je komt dus ook niets te kort. Door de prettige huiskamersfeer, lekkere koffie, mooie lichtinval en goede verzorging is iedere vergadering of meeting in TWO70 effectief. 

Westerweg 270, 1815 JK Alkmaar

Filmhuis Alkmaar

Geef jouw cursus, workshop, training of vergadering op een bijzondere plek, anders dan een standaard kantoorinrichting. Bij Filmhuis Alkmaar ben je verzekerd van een scherp beeld om je presentatie op te weergeven, een goede akoestiek en een bijzondere vergaderruimte. Het Filmhuis is goed bereikbaar met fiets, auto en openbaar vervoer.

Pettemerstraat 3, 1823 CW Alkmaar

De Eendracht in 't IJkgebouw

Even voor inspiratie uit de drukte van de dag, voor het triggeren van een managementteam, voor het smeden van nieuwe plannen of het bespreken van vertrouwelijke zaken? Het kan bij De Eendracht in 't IJkgebouw!

Er zijn diverse arrangementen mogelijk. Op de eerste verdieping bevindt zich een kleine vergaderzaal, de ruimte leent zich perfect voor een privé gesprek of vergadering. De Kas is een sfeervolle, lichte ruimte die je kunt reserveren voor een zakelijke lunch of diner.

Alckmariapad 2, 1811 ML Alkmaar

Miss Bell Business & Events

Miss Bell biedt zaalverhuur aan vanaf 15 tot 300 personen. Een uitstekende ruimte voor zakelijke events, feesten, partijen en meer. De ruimtes zijn naar wens in te richten en je kunt daarbij gebruik maken van diverse hulpmiddelen als een beamer, geluid en natuurlijk catering service.

Koelmalaan 250, 1812 PS Alkmaar

 

 

TAQA Theater De Vest

TAQA Theater De Vest, gelegen midden in het centrum van Alkmaar, heeft twee multifunctionele vergaderruimtes tot hun beschikking. Vanuit het theater en Grand Café Klunder zijn de zalen op de eerste verdieping goed bereikbaar. De vergaderzalen zijn koppelbaar met de naastgelegen foyer en door de aanwezigheid van een horecapunt multifunctioneel. De zalen zijn, naast vergaderingen, geschikt voor VIP-ontvangsten en recepties. 

Canadaplein 2, 1811 KE Alkmaar

De Koffiemolen

Vergaderen, brainstormen en samenwerken kan in De Koffiemolen. De Koffiemolen bevindt zich midden in het centrum van Alkmaar en heeft een zolderruimte (56m2) voor 2 tot 20 personen tot hun beschikking. De vergaderruimte biedt een huiselijke sfeer waar je in alle rust kunt vergaderen. Uiteraard kan er gebruik gemaakt worden van de catering.

Ritsevoort 26, 1811 DN Alkmaar

BijHuub

Ben je op zoek naar een inspirerende plek om te vergaderen, voor een workshop, een teambuilding of heisessie? Dan moet je BijHuub zijn! Want BijHuub maakt werken leuk, geeft je energie en schept een sfeer waarin je prestaties verbeteren. Door de groene omgeving waan je je letterlijk ergens op de hei. En dat op slechts 5 minuten van het Alkmaar-Centrum.

Nijenburgerweg 5, 1812 LT Alkmaar

Raadhuis Grootschermer

Wilt jij met jouw bedrijf of organisatie vergaderen in een bijzondere, historische omgeving? Kom dan naar Grootschermer. Daar kunt je terecht in de raadzaal van het bijna 400 jaar oude raadhuis. Een unieke vergaderlocatie.Voorzien van de modernste apparatuur om een perfecte presentatie te kunnen verzorgen. Sinds januari 2017 is de Stichting Raadhuis Grootschermer de gebruiker van het Rijksmonument uit 1639.

Scheepjeserf 1, 1843 JE Grootschermer

Boerderij De Fryhof

In de stilte van de Noord-Hollandse Eilandspolder, op maar een half uur rijden van Amsterdam en dichtbij Alkmaar, ligt een prachtig verbouwde stolpboerderij. Een bijzondere vergaderlocatie te midden van een groen natuurgebied, waar je nog échte stilte ervaart. Geen verkeer, geen geluiden van de stad, geen lawaai, alleen de geluiden van de natuur.

Meerdijk 5, 1843 KB Grootschermer

De Bietenhaven

De Bietenhaven leent zich uitstekend voor een vergadering, een lezing, een workshop of teambuildings bijeenkomsten. De boerderij wordt uitsluitend verhuurd aan 1 groep, daardoor is de accommodatie exclusief voor jouw gezelschap. Dit is mogelijk met of zonder overnachting, volledig verzorgd of op basis van zelfverzorging.

Noordschermerdijk 7, 1842 EL Oterleek 

Grote Kerk Schermerhorn

De magische ambiance van deze kerk biedt een originele en inspirerende omgeving voor al jouw zakelijke bijeenkomsten. Even los van de stadse wereld, maar toch ‘verbonden’ dankzij de wifi en andere benodigde (technische) faciliteiten. Met mogelijkheden tot gecombineerde uitstapjes naar andere bezienswaardigheden in de omgeving en catering via de ‘hofleveranciers’ uit de buurt. En alle ruimte die jij maar kunt wensen.

Oosteinde 2, 1636 XV Schermerhorn

 

Raadhuis De Rijp

Een van de mooiste vergaderlocaties in de omgeving van Alkmaar, Purmerend en Amsterdam is het Raadhuis uit 1630 in De Rijp. Deze A-locatie in het oude centrum van De Rijp biedt een aantal ruimten voor uw vergadering, presentatie en besloten receptie. Je zult je wanen in de rijke sfeer van de 17-de eeuw waarin het dorp zijn glorie verkreeg. Een rijke en prachtige plek nabij de oude buurtjes en de Grote Kerk.

Kleine Dam 1, 1483 BJ De Rijp

DrieDrieZuid

Vergaderen in Noord-Holland? Vergaderlocatie DrieDrieZuid beschikt over twee te verhuren vergaderruimtes; een zaal voor een kleine groep van 6-8 personen en een zaal waar 10-33 personen kunnen vergaderen. De twee zalen worden verhuurd als vergaderlocatie, cursusruimte en presentatieruimte. Je hebt DrieDrieZuid voor jouw gezelschap alleen. 

Zuidervaart 33, 1846 LG Zuidschermer

Ruis Alkmaar

RUIS is een industriële, sfeervolle en stijlvolle locatie gevestigd op het terrein van De Telefooncentrale in Alkmaar. Zij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van privé evenementen, zakelijke evenementen en openbare evenementen. 7 dagen per week is RUIS af te huren voor jouw event met een capaciteit van 50 tot 350 personen. Ruis Alkmaar is goed bereikbaar vanaf de A9 en de ring en hebben de gelegenheid tot gratis parkeren op eigen terrein.

Koelmalaan 350, 1812 PS Alkmaar

Ten Westen

Ben je op zoek naar een bijzondere locatie voor jouw volgende zakelijke evenement? Het industriële pand, de werkplaats van een voormalige gasfabriek, is de perfecte keuze voor een breed scala aan evenementen. Van vergaderingen, tot bedrijfsfeesten, webinars, seminars, workshops, trainingen en presentaties. De ruimte biedt plaats aan groepen van 6 tot 40 gasten voor een zakelijk event en tot 250 personen voor een bedrijfsfeest buiten.Ten Westen heeft een unieke sfeer door de industriële locatie met kenmerkende details die uw event bijzonder zullen maken. 

Helderseweg 28, 1817 BA Alkmaar
 

Toch liever overnachten?

Alkmaar heeft genoeg keuzes voor als je een nachtje wilt blijven slapen, we hebben een groot aanbod hotels, B&B's, campings en andere unieke plekken om te overnachten. Bekijk hier alle accomodaties. 

Misschien vind je deze artikelen ook leuk om te lezen:

Evenementen

Musea

Winkelen in Alkmaar

Fietsen, Wandelen en Varen

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.