Campings in Alkmaar

Kun jij ook geen genoeg krijgen van Alkmaar? Om de stad helemaal te ontdekken, moet je langer dan één dag blijven. Daar hoort natuurlijk een overnachting bij! Alkmaar kent ook verschillende campings met ieder zijn eigen charmes en karakter.

Camping Alkmaar

Camping Alkmaar is een groene, ruim opgezette camping, rustig gelegen tussen Alkmaar, het kunstenaarsdorp Bergen (ca. 3 km), een prachtig duin- en bosgebied (ca. 3 km) en het Noordzeestrand (ca. 7 km). Het ene moment geniet je via de talloze fiets- of wandelroutes van de schoonheid van het Noord-Hollandse landschap.

Bergerweg 201, 1817 ML Alkmaar
 

Europarcs resort de Rijp

Ervaar de ontspanning van een weids uitzicht over een karakteristiek polderlandschap, dat in de loop der eeuwen is gevormd vanuit vakantiepark Resort De Rijp. Geniet eveneens van de twinkeling van het water, het landschap en kom tot rust in een historische omgeving met hedendaagse voorzieningen.

Burgemeester Dalenbergstraat 50, 1486 MT West-Grafdijk 

Tuinderij Welgelegen

Wat begon als een klein tuindersbedrijf is nu uitgegroeid tot een dynamisch en milieuvriendelijk campingterrein. Camping Tuinderij Welgelegen ligt in het prachtige natuurgebied de Eilandspolder. In 1966 is Camping Welgelegen gestart. 53 jaar later is de tuinderij met zijn historische kassen nog steeds een belangrijk onderdeel van de camping. Je kunt er overnachten in je eigen tent of stacaravan, maar ook een volledig ingerichte stacaravan huren, aan jou de keuze!

Raadhuisstraat 24a, 1484 EN Graft

Natuurlijk genoegen

Een camping in een prachtige polder omringt door natuur, rust en ruimte. Een plek waar je kennis kunt maken met alle werkzaamheden op een biologisch-dynamische melkveehouderij. Een plek waar een ieder zich thuis kan voelen en waar je toch dat gevoel beleefd van 'er tussenuit zijn’.

Driehuizerweg 2a, 1844 LM Driehuizen 

Liever ergens anders overnachten?

Alkmaar heeft genoeg keuzes voor als je een nachtje wilt blijven slapen, we hebben ook leuke B&B's, hotels en andere unieke plekken om te overnachten. Bekijk hier alle overige accomodaties.

Misschien vind je deze artikelen ook leuk om te lezen:

Evenementen

Musea

Winkelen in Alkmaar

Fietsen, Wandelen en Varen

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.