Living Roots

Living Roots concept store.
Living Roots is een woon/gift store, biologische bakkerij en lunchroom op de Mient 13 in Alkmaar. In April 2011 zijn zij begonnen in Egmond aan Zee met de woon/gift store en sinds februari 2017 is hier een bakkerij en lunchroom aan toegevoegd.

Woon/giftstore.
De sfeervolle en eigenzinnige samenstelling van hun woon/gift store collectie geeft hun een eigen karakter. Ze zijn altijd opzoek naar nieuwe en inspirerende interieur trends en zij houden erg van producten met een verhaal!                                                                       

De Biologisch bakkerij.
In hun biologische bakkerij verkopen zij het overheerlijke brood van Le Perron. Hun assortiment bestaat uit o.a.: 100% speltbrood, zuurdesem met pompoenpitten brood, heerlijke hartige broden zoals pesto pijnboompitten en vijgen gorgonzola en zoete biologische kokos makronen, gevulde koeken en ga zo maar door.. je ruikt ook de lekkere geur van het vers gebakken brood.

Onze lunchroom.
De lunchroom is geheel ingericht in hun Living Roots stijl!! Hier is het sfeervol en zeer gezellig om een heerlijk belegde boterham en een biologische koffie of thee te nuttigen. 

De locatie.
De winkel bevindt zich op een erg leuke plek in de oude stad van Alkmaar met vele inspirerende winkels en restaurants om hun heen! Een sfeervolle plek dichtbij de kaasmarkt en met hun terras ook erg leuk om de zonnige dagen bij hun door te brengen! 

Ze zouden het leuk vinden als je een keertje langs komt! 

Afhalen & bezorgen

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.