Lincherie

Lingerie shoppen, versterkt door 3D-technologie

Het kopen van een mooi setje lingerie is gewoon een feestje. Je voelt je vrouwelijker dan ooit en dat gevoel blijft ook na je aankoop nog lang hangen. En daar helpen het team van Lincherie Alkmaar en de 3D-scan spiegel je bij. 

Wist je dat 80% van de vrouwen de verkeerde bh draagt en dat je als vrouw in je leven maar liefst 7 keer van bh-maat wisselt? Cijfers waarvan ik toch even opkeek. Bij Lincherie weten ze hoe ze vrouwen het best kunnen helpen als het aankomt op het bepalen van de juiste maat en pasvorm. Ik liet me voorheen op regelmatige tijdstippen opmeten met het ouderwetse meetlint. Maar bij mijn laatste bezoek aan Lincherie in Alkmaar overtuigde de styliste me om me te laten opmeten met de 3D spiegel in de paskamer.

Irene, shopmanager van Lincherie Alkmaar: ‘Net als bij een gewone meting moet je je bovenkleding uittrekken in de paskamer en voor de spiegel gaan staan, met je voeten precies op de stip op de grond. Eenmaal ronddraaien voor de spiegel en in minder dan één minuut meet de spiegel op 140 punten van het bovenlichaam de juiste maat. Bovendien geeft de spiegel aan hoe de maten van de collecties vallen en welke modellen en maten op voorraad zijn in de boetiek. Bij Lincherie noemen we dat je Shape ID’

Waar ik vooral van opkeek is dat de paskamer met de 3D-spiegel even luxueus en ruim is als de andere paskamers. De 3D-scanspiegel ziet er ook net hetzelfde uit als de andere spiegels, doordat de bodyscanner in de spiegel is geïntegreerd.

 

Na de meting zorgde de styliste voor mijn persoonlijke lingerie styling. Door haar jarenlange ervaring weet ze precies welke stijlen en kleuren bij me passen.

Lingerie kiezen, passen en kopen is nooit eerder zo leuk én makkelijk geweest.  En dat door toevoeging van technologie, wie had dat ooit gedacht?

Wil je deze service zelf ontdekken? Altijd welkom voor een volledig vrijblijvende Lingerie Styling met de Lincherie 3D-spiegel, ook mogelijk op afspraak. Je kiest zelf of je een maatcheck of complete stylingsessie wenst. Alles kan, niets moet.


volg ze ook op facebook en Instagram

AlkmaarPas-actie: 5% korting

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.